Hogy fogom így kibírni a szülést?
Hogy bírjuk ki a szülést?
Úgy kérlek, hogy muszáj. Nem jókedvből. Azt hiszed, az altatásos császárnál majd semmi nem fáj? Vagy ha érzéstelenítenek? Fájd majd utána, máshol.
Mellesleg, az, hogy mensikor mit érzel, tök irreleváns. A szülés milyensége nincs ezzel összefüggésben. És nem tükrözi a fájdalomküszöbödet sem. Meg ha tükrözné is, tökmindegy, van millió példa, amikor valaki általában magas fájdalomküszöbbel végigsírja a szülést, és fordítva.
a férjek rohantak másokhoz, mert az adott nő teljesen elhanyagolta őt is, magát is
ez a nőtől függ, nem attól, hogyan szült...
Nekem is hasolnóképpen nagyon fájdalmas mensturációim voltak. A szülésemnél a vajúdás fájdalmasabb volt ugyan, de nyugi ki lehetett bírni. Ha nagyon erős menstruációs görcshöz vagy szokva, hidd el menni fog!!!!
A császárnak is lehetnek ám szövődményei, pont valamelyik nap votl itt egy fórum, hogy közben valami bacit kapott és az egész méhét ki kellett venni...... Amúgy ott is van azért fájdalom, többektől hallottam,hogy bizony érezték ahogy vágtak, kivették a babát.
Köszönöm azoknak, akik bíztattak!
Az viszont nevetséges, hogy egy ilyen kérdés alapján levonják itt egyesek, hogy buta vagyok. Miért is? :D Most ha halomra szülnék, akkor attól okos lennék? Én csk félek, urambocsá... micsoda nagy hiba!
Lehet, hogy éretlen vagyok, de mitől is lennék rá érett, amikor nem vagyok se férjnél és a suliból is még hátravan a diplomálás? Na meg először munkahely kellene... csk eljátszottam a gondolattal, mert tegnap nagyon rosszul voltam, és elgondolkodtam, hogy hogy fogom ezt kibírni. Felháborító, hogy egyesek attól hiszik magukat nagy valakinek, mert terhesek...
A többieknek nagyon köszi! Hát majd nyilván én is kibírom, vagy nem tudom, valami csak lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!