Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy fogom így kibírni a szülést?

Hogy fogom így kibírni a szülést?

Figyelt kérdés
Már mensikor is rettenetesen fáj a hasam, meg amikor meg kell, hogy jöjjön, sokszor rámjön a hasmenés, és nagyon görcsölök. Szinte félholt vagyok utána és nagyon kiszáradt. Ma is ez volt, és elgondolkodtam. Amúgy nem vagyok terhes, na de ha egyszer. A császárt altatással csinálják?

2014. máj. 21. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:

18-as, most attól, hogy félek valamitől, miért is lennék zokni, már ne is haragudj???

A többieknek köszi :)

2014. máj. 21. 22:39
 22/71 Vilcsianyuja ***** válasza:

Anyukád téged hogyan szült? Természetes úton? Akkor az övé is zokni? Nem bántásból írom. De a kérdésed és hozzászólásaid azt tükrözik, hogy eléggé fiatalka vagy még ahhoz, hogy ilyen kérdéseken töprengj. Azt is el tudom képzelni, hogy esetleg csak kamukérdés. Persze az nem baj, ha valamire kíváncsi vagy és többet szeretnél róla tudni, akár fiatal vagy, akár nem.

Egyébként a menstruációs fájdalom nagyságának semmi köze nincs a vajúdási fájdalom nagyságához. És bizony, egyre jobban terjed a gerinctáji érzéstelenítés melletti császár.

De ha úgy alakul az életed, hogy akkor vállalod az anyaságot, amikor készen állsz rá, már nem az lesz a legfontosabb, hogy ne legyen "zokni", hanem hogy a babád egészséges legyen.

2014. máj. 21. 22:54
 23/71 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én tinikoromban mindig görcsöltem menszeszkor, gyakran az ügyeleten kötöttem ki, ahol csak az injekció használt.

Ahogy teltek az évek, egyre tűrhetőbb volt, ittam sok cickafarkteát, az jó mindenféle nőgyógyászati bajokra, s az elkezdett használni.

És elmondhatom, hogy igen, nekem is alacsony a fájdalomküszöböm, be is voltam tojva rendesen, hogy fogok én szülni! Főleg mikor egyszer az ügyeletre sírva mentem be, az ügyeletes orvos pedig rámförmedt-mellesleg férfiorvos- hogy mit rinyálok, a szülés ettől sokkal-sokkal jobban fog fájni! Na akkor kész voltam teljesen!!

Most mégis itt vagyok, többgyermekes anyukaként, és a szülés tényleg sokkal jobban fáj, de annak a fájdalomnak van értelme, így kell felfogni és kész.

Ne a császárban reménykedj, mert az sem leányálom, az meg utána fáj, de te még messzire vagy a gyermekvállalástól, ezért ezeken ne is gyötrődj, a helyedben azért nógyógyászhoz elmennék, hogy segítsen a menszeszgörcsöket nem muszáj elviselni, van arra megoldás!

2014. máj. 21. 23:57
 24/71 A kérdező kommentje:

Nem kamukérdés. És igen, relaív fiatal vagyok, 24 éves. És azért nekem fontos lenne, hogy ne legyen zokni utána... mert sok olyan esetet olvastam itt, hogy a férjek rohantak másokhoz, mert az adott nő teljesen elhanyagolta őt is, magát is, és nem volt már élvezetes.

A nőgyógyászaim azt se akarták figyelembe venni, hogy mindennapos szúrós fejfájásom van a tablettától... szóval erre is csk leggyintenének. Vagy ismét a tabit írnák fel, amit meg nem szedhetek. Mondjuk teletömöm magma Buscopánnal és akkor úgy ahogy megvagyok...

2014. máj. 22. 00:50
 25/71 anonim ***** válasza:
Ha ennyire görcsölsz mensikor, annak oka van! Nincs véletlenül endometriózisod? Keress rá.
2014. máj. 22. 06:57
 26/71 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: amúgy meg 2 gyereket szültem, természetes úton, előtte én is sokat görcsöltem. Azóta nem is igazán érzem, ha megjön.

A sex jobb, mint a gyerekek előtt, nekem is és a férjemnek is ;)

2014. máj. 22. 06:59
 27/71 anonim ***** válasza:

Kis ismeretterjesztés a szülési fájdalmakról, a csillapítási lehetőségekről és a császárról:

[link]

2014. máj. 22. 08:29
 28/71 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

baaaaaaszki... amúgy meg a puncim lesz zokni....:("

ja, hogy konkrétan ez a bajon a természetes szüléssel? Akkor miért nem ízt írod? Nem kell hülye indokokat kitalálni...

És nem mindenhol altatnak!

A szülés akkor fáj mikor szülsz, de legalább tudod, hogy akkor vége is lesz, mikor megszülöd a gyereket!

A császár meg akkor nem fáj, mikor csinálják, csak utána...és nem tudod mikor lesz vége a fájdalomnak!

Hajrá! :)

2014. máj. 22. 08:43
 29/71 anonim ***** válasza:
ízt =ezt
2014. máj. 22. 08:45
 30/71 anonim ***** válasza:
71%
24 évesen nagyon buta vagy :( és nem a félelem miatt.
2014. máj. 22. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!