Anyukák! Szülés után fel kellett dolgoznotok magatokban
a "szétválást"?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok. Egyre többet gondolkodok a szülésen és az azt következő időszakon. Jelenleg úgy érzem, még évekig ellennék így, annyira kötődöm a kisbabámhoz a pocakban, úgy érzem, így mindentől megvédhetem, és szülés után már nem lehet sosem ennyire közel hozzám.
Megmondom őszintén, attól tartok, hogy ha már kibújt, üresnek fogom érezni magam "nélküle", megszűnik ez a különleges állapot, amit imádok.
Ilyen problémáról még nem olvastam/hallottam, ezért kérdezem itt.
Èn ugyan ezt èrzem mèg senkinek nem beszèltem rola,szerintem hiànyozni fog,persze màr alig vàrom hogy a karjaimban tartsam de azèrt mèg is ugy èrzem hogy nehèz lesz!:-)
2014. máj. 10. 20:06
12/16 Julie S válasza:
Nem. Sosem voltunk "egyek", mindig is egy kulon kis ember volt. Ezert is "keszult", hogy egy onallo felnotte nevelhessuk majd.
2014. máj. 10. 21:51
13/16 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél más. Van, aki lelkisebb és megviseli és van, akit nem. Én mindig vártam, hogy szülessen már meg, mert nehéz terhességem volt, ráadásul a szülés sem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. SOSEM gondoltam volna, hogy bármelyik majd lelki problémát fog okozni nekem, mégis, miután hazajöttünk a kórházból, napokig többször elsírtam magam, amikor arra gondoltam, hogy már nincs a pocakomban, hogy többé már nem mocorog bent. Sőt, lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem élveztem ki minden percét a várandósságomnak és amiatt is sokat sírtam, hogy nem tudtam megszülni a babámat (sürgősségi császár lett a vége). Szóval nekem igenis kellett idő, amíg feldolgoztam magamban a "szétválást".
2014. máj. 11. 07:41
14/16 anonim válasza:
én 36 hetes vagyok, de pont az ellenkezőjét érzem mint te. alig várom hogy kibújjon, láthassam, ráadásul pont a pocakban nem tudom megvédeni, mert csak a mozgásából érzem mert a vizsgálatokon látszik hogy jól van e, míg kint nézhetem, hozzáérhetek stb.
2014. máj. 11. 10:40
15/16 anonim válasza:
Én is úgy érzem, mint az 5-ös és a 14-es válaszoló, hogy épp most nem tudom annyira megvédeni. Csak azt tudom, hogy mozog és az nagyon jó érzés, de olyan sok minden volt már a terhesség alatt, hogy nagyon várom, hogy kibújjon és lássam, hogy egészséges, tudjam, hogy lélegzik, ver a szíve, fejlődik, minden rendben. Arról nem is beszélve, hogy alig várom, hogy megölelhessem, megpuszilhassam. 28 hetes
2014. máj. 17. 18:08
16/16 A kérdező kommentje:
Hátha még valaki olvassa. 1 hónap alatt sok minden változott bennem, először is az, hogy bejöttek a melegek, ami nagyon megnehezíti az életet így 36 hetesen. Másrészt a hormonok is játszadoznak velem, most már alig várom, hogy a karomban tarthassam a babám, jelen állás szerint már nem fájna annyira a szétválás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!