Szoktatok magatokban beszélni?
Figyelt kérdés
Bocsi, nem vagyok bolond meg ilyenek... csak kíváncsi vagyok, hogy Ti szoktatok-e... Én ha félek, vagy egyedül vagyok beszélek magamnak... Mintha bennem lenne egy másik " ember " és úgy... TÉNYLEG NEM VAGYOK BOLOND!!! Általában nem halkan, csak suttogva szinte, hang nélkül... Eddig nem vette észre senki, mert akkor szoktam, ha egyedül vagyok:)
Nem vagyok kíváncsi a " bolond vagy, hülye vagy, látogass meg egy pszichológust " válaszokra... :S
2013. aug. 31. 22:46
1/20 anonim válasza:
Hangosan? :D Nem.
Gondolkodni nyilván szoktam, de nem úgy, mintha párbeszédet folytatnék le saját magammal.
Max ha látok valami furát neten pl, akkor hangosan megszólalok, hogy mi? de ennyi.
2/20 anonim válasza:
Igen, de ha magamban vagyok, akkor azt tényleg jobb, ha nemhallja senki, mert azok ilyen adrenalin szint csökkentő szavak, mondatok...
4/20 anonim válasza:
Ja, én iszonyat sokat. Néha még a tesóm, vagy a szüleim előtt is. Általában akkor, ha belemerülök valamibe.. Észre se veszem, pedig egész sokat beszélek. És igen, szoktam hazafele is beszélgetni csak úgy magamba, én sem vagyok hülye! :D
5/20 anonim válasza:
Aha, szoktam, nem is keveset. Járkálok fel-alá a szobámban, beszélek, néha azt sem tudom miről, hangosan gondolkodok. Ez talán abból fakad, hogy én simán gondolkodni is kerek mondatokban szoktam, mint beszélgetésben; ez meg szerintem abból fakad, hogy kiskorom óta lételemem az írás. :)
8/20 anonim válasza:
Igen és azt mondták a hangok, hogy ez nem furcsa :)
Nem bolond vagy hanem megszoktad már és azét csinálod.
9/20 anonim válasza:
Én hangosan nem,csak tudod úgy magamba:)De volt már amikor magamba beszéltem hangosan egyedül voltam itthon azóta se csinálom :D
10/20 anonim válasza:
Hangosan nem szoktam, de gondolatban igen. Sok mindenre rájön az ember, ha néha beszélget magával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!