Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok magatokban beszélni?

Szoktatok magatokban beszélni?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem vagyok bolond meg ilyenek... csak kíváncsi vagyok, hogy Ti szoktatok-e... Én ha félek, vagy egyedül vagyok beszélek magamnak... Mintha bennem lenne egy másik " ember " és úgy... TÉNYLEG NEM VAGYOK BOLOND!!! Általában nem halkan, csak suttogva szinte, hang nélkül... Eddig nem vette észre senki, mert akkor szoktam, ha egyedül vagyok:)

Nem vagyok kíváncsi a " bolond vagy, hülye vagy, látogass meg egy pszichológust " válaszokra... :S

2009. febr. 8. 02:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

En mindig, sot talan tul sokat is.

A gyerekem neha megkerdezi, hogy kivel beszelgetek:))))

2009. febr. 8. 04:13
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam. Ha valami nem jön össze, zsörtölődöm, néha elengedek egy-egy káromkodást vagy csak egyszerűen megbeszélem magammal a dolgokat.
2009. febr. 8. 04:59
 3/24 anonim válasza:
100%
Én is szoktam magamban beszélni, és még sokan mások is. Szerintem ez egyáltalán nem baj. Olvastam egyszer, hogy amig csak hangosan gondolkodunk, az normális, csak ne kezdjünk párbeszédet magunkkal.
2009. febr. 8. 08:35
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam mikor pld valami bánatom van és sirok "hogy lehettem ilyen hülye?" stb
2009. febr. 8. 08:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam.
2009. febr. 8. 08:50
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden szg felhasználó mond valamit géphibánál.

Viszont, ha adatot rögzítek, a hallot szót jobban meg tudom jegyezni. (de persze csak ha egyedül vagyok)

2009. febr. 8. 08:57
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam...:)

Nem vagy bolond!:)

2009. febr. 8. 09:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam én is magamban beszélni, de már a férjem is hallottam, hogy megbeszéli magával a meccs eredményét. Sőt olyan is előfordul, hogy egy nyelv gyakorlása miatt kész párbeszédet folytatok magammal, persze, hogy ne hallja senki arra nagyon figyelek.
2009. febr. 8. 09:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam. Minden reggel tisztázom a dolgokat, hogy mit kell csinálnom, meg szidom az egész napot, hogy megint el kell ide mennem stb. De nem tartom magam bolondnak :D
2009. febr. 8. 12:52
 10/24 A kérdező kommentje:

Hű, nem is gondoltam volna, h ennyien vagyunk :D De jó :D Megnyugodtam :DD

Köszönöm a válaszokat :))

2009. febr. 8. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!