Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok magatokban beszélni?

Szoktatok magatokban beszélni?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem vagyok bolond meg ilyenek... csak kíváncsi vagyok, hogy Ti szoktatok-e... Én ha félek, vagy egyedül vagyok beszélek magamnak... Mintha bennem lenne egy másik " ember " és úgy... TÉNYLEG NEM VAGYOK BOLOND!!! Általában nem halkan, csak suttogva szinte, hang nélkül... Eddig nem vette észre senki, mert akkor szoktam, ha egyedül vagyok:)

Nem vagyok kíváncsi a " bolond vagy, hülye vagy, látogass meg egy pszichológust " válaszokra... :S

2009. febr. 8. 02:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam.Ha van valami problémám vagy szomorú vagyok akkor a tükör elé állok és megpróbálom megbeszélni magammal a dolgokat.És nem tartom magamat bolondnak,mert ezzel fejlesztem a problémamegoldásomat.
2009. febr. 8. 16:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam,magamban,mikor megyek suliba,ami 2xfél óra gyaloglás,mondjuk akkor megbeszélem magammal vagy mintha másnak mondanám,hogy mi történt vagy miket gondolok egyes dolgokról. Vagy nyelvgyakorlás céljából is. Apám is csinálta ezt,olyan kis cuki :-D
2009. febr. 8. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam magamban beszélni, és most megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül!
2009. febr. 8. 18:07
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

En is szoktam...sot eleg gyakran,de valahogy soha nem ereztem magamat bolondnak ezert:D.

De azert en is orvendek,hogy nem vagyok egyedul.

2009. febr. 8. 22:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

én is szoktam.főleg hogy 4-5 heteket egyedül vagyok.most meg új városba költöztünk,és senkit nem ismerek.valakihez csak szólnom kell...

külömben is ha okos emberrel akarok beszélni....:-D

szerintem ez normális.

2009. febr. 9. 00:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

ja!elfelejtettem.a párom meg a kamionhoz beszél.sokszor nincs magyar a parkolóban.

utolsó voltam

2009. febr. 9. 00:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan, aki nem beszél magában, vagy ha mégis, akkor az a nem normális :D

Én kutyasétáltatás közben is, ha egyedül vagyok magamban mesélek valakinek. Lefekvés előtt meg magamnak, ha valami nyomaszt.

2009. febr. 9. 10:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Aranyosak vagytok :D tényleg nem gondoltam volna :DD azt hittem velem van valami baj :D
2009. febr. 9. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam, olyankor mindig hirtelen eszembe jut hogy mások is vannak körülöttem és akkor elszégyellem magam, azt hiszem bolondnak nézek.
2009. febr. 9. 19:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, az a nem normális, aki még magával se áll szóba. :D Én is szoktam. Van, hogy elképzelek egy szituációt, és simán elgagyarászom hangosan a párbeszédeket (mivel írok). :)
2009. febr. 9. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!