Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok magatokban beszélni...

Szoktatok magatokban beszélni néhanapján?

Figyelt kérdés
Most nem a beteges formájára vagyok kíváncsi, hanem pl... Én (őszintén bevallva) "ki szoktam tárgyalni magammal" a szerelmi dolgaimat, hogy most kit válasszak, stb, vagy pl hogy mi történt aznap, ilyesmi. Ti is szoktatok így "beszélgetni magatokkal"? Ha igen, esetleg arra is válaszolhatnátok, hogy nem vettétek még észre, hogy esetleg másnak a hangján szóltok magatokhoz? Remélem értettétek a kérdéseket, és előre is köszi a válaszokat :))
2009. ápr. 30. 13:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, én szoktam magamban beszélni. nem tartom magam hülyének, csak valahogy jól esik
2009. ápr. 30. 13:37
 2/19 anonim válasza:
100%
Igen szoktam! de nem vagyok attól bolond
2009. ápr. 30. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak káromkodni szoktam magamban, de azt elég sűrűn. Egyéb "megbeszéléseket" maximum a cicámmal folytatok, ha nincs más élőlény a közelben.
2009. ápr. 30. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam, megbeszélem magammal a problémáimat.
2009. ápr. 30. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, mindenki szokott. Nem hangosan, csak úgy némán magamba én is szoktam. Az ember a gondolatait, a napi dolgait, ami foglalkoztatja szerintem átgondolja, és megvitatja saját magában is.
2009. ápr. 30. 13:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Néha szoktam,de sose veszem észre :D
2009. ápr. 30. 13:55
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Én is szoktam..:D

és olyan ciki mikor pl nyitva van az ajtó én meg mondjuk épp azt vitatom magammal hogy mit vegyek fel holnap erre meg jön anyám..:D

pedig tudom h ő is szokott me volt h én is hallottam már őt:D

De ilyenkor mindig csak röhögünk egyet:D

amúgy szerintem mindenki szokott..:D csak van aki úgy mindja "hangosan gondolkodik" :D

2009. ápr. 30. 13:56
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Én is szoktam néha :D A tesóm mindig hülyének néz, pedig nem vagyok az, csak néha jól esik :D
2009. ápr. 30. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam, de le szeretnék szokni róla, mert néha már észre sem veszem. Ha egyedül vagyok, akkor szoktam :)
2009. ápr. 30. 14:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam de nem hangosan. És néha megyek az utcán és valami viccesre gondolok akkor mindig mosolygok. éS tiszta hülyének nézhetnek hogy ott röhögök mint egy hülye eddig egyedül vagyok. Hangosan csak akkor szoktam ha megyek a barátnőmmel( minden eltereli a figyelmét)és mondjuk kérdezek valamit tőle erre nem válaszol ilyenkor magamnak válaszolok meg megbeszélem saját magammal aztán amikor már figyel a barátnőm akkor meg hülyének néz hogy beszélgetek magammal.:)
2009. ápr. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!