Bocsi, nem vagyok bolond meg ilyenek... csak kíváncsi vagyok, hogy Ti szoktatok-e... Én ha félek, vagy egyedül vagyok beszélek magamnak... Mintha bennem lenne egy másik " ember " és úgy... TÉNYLEG NEM VAGYOK BOLOND!!! Általában nem halkan, csak suttogva szinte, hang nélkül... Eddig nem vette észre senki, mert akkor szoktam, ha egyedül vagyok:)
Nem vagyok kíváncsi a " bolond vagy, hülye vagy, látogass meg egy pszichológust " válaszokra... :S
Igen, rengeteget. Én amúgy is olyan kis csacsogós vagyok, úgyhogy nem lepődök meg rajta. Néha mindent letisztázni magammal, hangosan. :)
2013. szept. 1. 10:22
12/20 anonim válasza:
* Néha jó
2013. szept. 1. 10:58
13/20 anonim válasza:
Igen, szoktam. Sokszor megdumálom magammal a dolgokat, hangosan gondolkodom, de inkább csak magam elé suttogom, nem rendes hangerővel mondom.
2013. szept. 1. 11:16
14/20 anonim válasza:
Igen, elég sokat. Hangosan is meg magamba is. Van hogy csak gondolkozok, de van, hogy párbeszédet folytatok magammal. pl:
-Bea ha ezt megcsinálod akkor lehet hogy büntit kapsz!
-De én meg akarom csinálni!
-De lehet hogy büntit kapsz!
-De vigyázok!!
Ez olyan mintha egy kis angyal és egy kisördög vitázna. Van hogy hangosan és van hogy magamba.
2013. szept. 1. 11:21
15/20 anonim válasza:
Szoktam, de figyelek, hogy ne hallja senki. Ha pl társaságban vagyok, akkor nyilván nem, ha viszont egyedül tartózkodom a szobámban vagy a házban akkor megdumálom magammal az ügyeimet. :D
2013. szept. 1. 12:02
16/20 anonim válasza:
néha hangosan, de gyakran magamban.
:)
2013. szept. 1. 12:14
17/20 anonim válasza:
Előfordul, leginkább stressz helyzetben vagy ha bonyolultabb feladat áll előttem. Akkor megvitatom magammal a dolgokat vagy csak rám szólok. :D
Gondolatban be nem áll a szám, bár az szerintem mindenkinél így van.
2013. szept. 1. 13:04
18/20 anonim válasza:
Nem magamba beszélek csak meghallgatom a gondolataimat amit a fejemben lévő hang közvetít xdd
2013. szept. 1. 16:52
19/20 anonim válasza:
igen,néha ha pl. megyek haza a suliból és történt valami olyasmi akkor azt megbeszélem magammal stb... tehát csak akkor ha pl. sokáig egyedül vagyok és nem tudom kinek elmondani bár mondjuk este is ezt csinálom xd amúgy szerintem mindenki csinál ilyeneket hogy megbeszél magában dolgokat,nem? :D
2013. szept. 1. 17:51
20/20 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, hogy nem csak én csinálom...:) köszönöm a válaszokat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!