Hogyan lehet azt kérni, hogy császár legyen és ne hüvelyi szülés, ha nincs fogadott orvosom?
Figyelt kérdés
A doki (sztk) akihez járok, terhesgondozást vállal, de szülést nem. Ilyenkor be kell mennem az adott kórházba és az előző zárójelentéseim és a kezelő orvosom véleménye alapján fognak dönteni vagy oda kell mennem terhesgondozásra is?2014. ápr. 22. 17:49
21/23 anonim válasza:
12:40el értek egyet! Minek nyilvánít véleményt az, akinek nincs tapasztalat???
22/23 anonim válasza:
Lehet kérni a császárt, ha van elég lóvéd megfizetni az orvost.
Nekem privátban is írt egy anyuka, aki állami kórházban kérte, illetve célzott rá, és az orvos megmondta, hogy mennyiért hajlandó.
Magánkórházban szintén nem fognak elriasztani egy császárra hajazó anyukát, hogy eltántorítsák a kb 800 ezer forint kifizetésétől- ennyi a terhesgondozás, vizsgálatok, + szülés válaszott orvossal+ 4 napos hotelszolgálat családtaggal- inkább ráírnak valamit a papírra.
Külföldön meg sok országban megkérdezik a terhes anyukát, hogy mit szeretne. Nem minden államában az usa-nak de a New York-ban biztos vagyok.
23/23 anonim válasza:
13-as!Engem császároztak,40 perccel a szülés után a cicimre tették a babát.6 óra kényszerpihenő után már fel tudta állni,behozták a babát és végig vele voltam.A sebem hajszálvágás bugyivonal alatt és egyáltalán nem ronda int ahogy te fogalmaztál.Nem kell lenézni azokat akiknek nem sikerült természetesen szülniük.Egyébként nekem is természetesnek indult,de nem illeszkedett be a baba feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!