Szerintetek nagy baj, hogy nincs fogadott orvosom? Hogy fognak bánni velem? Ikreim lesznek ezért valószínű, hogy császár lesz.
Mondjuk nekem csak egy babám lesz, de egyfolytában azon idegeskedtem, mi lesz ha nem lesz dokim...mi lenne? Semmi.
Rájöttem tök fölösleges ezen stresszelni magamat. El fognak látni, kötelességük és ez a fontos. Ha természetesen szülsz, akkor ott lesz a férjed pátyolgatni, az orvos akkor sem fog pátyolgatni ha többszázezret fizetsz neki.
Ha meg császár lesz, elaltatnak,vagy ha nem, kérheted, hogy nem szeretnél beszélgetni, csendben szeretnéd megvárni a végét. Kiveszik a babákat, és onnantról fogva érdekel, hogy hogyan bánnak veled? Nem fog.
Ha kicsit szemétnek érzed őket, nyelj nagyokat, és gondolj arra a sok csodás dologra, amit a hálapénzből a kicsiknek veszel.
Szia!
Nem tudom hol fogsz szulni,de azert leirom a sajat tapasztalatomat...
Most varom az elso babamat,nincs fogadott orvosom,sem szulesznom.Harom napja bementem a korhazba (Sote II),mert azt hittem szuni fogok.
Felkuldtek a szuleszetre ,,manualis" es CTG vizsgalatra.Mindenki,kivetel nelkul nagyon kedves volt,az osszes nover,szuleszno es orvos is nagyon normalisan viselkedett.
Mikor kiderult,hogy csak ,,vaklarma" volt,akkor sem voltak bunkok,bem alaztak meg,sotl,biztositottak rola,hogy nem kell,hogy emiatt kellemetlenul erezzem magam.
Jo,persze,mas egy szules,foleg ikrekkel,ezt csak azert irtam le,hogy lasd,hogy attol,mert az ugyeletes orvos es szuleszno foglalkozik Veletek,meg nem feltetlenul bannak ugy Veled,mint a kutyaval.
Egyebkent a baratnom 4 honapja szult ebben a korhazban csaszarral az ugyeletesnel es azt mondta,hogy egy rossz szot sem szolhat a banasmodra,nagyon kedvesek voltak vele is.
Sok sikert ,egeszseges babakat es konnyu szulest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!