Hogyan lehet azt kérni, hogy császár legyen és ne hüvelyi szülés, ha nincs fogadott orvosom?
19:30-as!
Nekem teljesen mindegy, hogy ki hogy akar szülni, csak a tényeket írtam le.
Ha végigolvastad a válaszomat, akkor láttad, hogy nem kritizáltam a kérdezőt.
"18:22-es, ezt te komolyan gondoltad???? Ilyen nincs. Ha lenne, akkor manapság 10-ből 8 nő a császárt választaná és a dolog legális alapja is meglenne. "
a 4 kérdőjel és a legális szó eléggé ezt sugallja...
13.!
Szültél császárral? Ha nem, akkor ne oszd az észt.
Ja, bocsi, az neked nem szülés.
Szeritnem amit itt leírtál elég ok kell hogy legyen. Nem hiszem hogy jót tenne megint a végbél záróizmokig szakadni stb.
Az hogy ezután már csak császárral szülhetsz, ahogy írta itt valaki meg miért lenne gond? Nem hiszem hogy egy egész focicsapatot akartok, lesz így már 3 gyereketek, és akár még 2t is szülhetsz császárral, úgy tudom 3császárt lehet.
Én is sokat repedtem, megértelek!!!!! Meséld el egy másik dokinak az érveidet, ha normális megérti. Nemcsak életveszélyben császároznak.
8:18-as!
A 4 kérdőjellel azon "felháborodásomnak" adtam hangot, hogy egyesek légből kapott hülyeségekkel szédítik a kérdezőket, teljesen alaptalanul, ők pedig naivan sokszor el is hiszik. Nem csak erről a kérdésről van szó.
A "legális" szót pedig azért használtam, mert igenis császárt a jogszabályok szerint kizárólag indokolt esetben lehet elvégezni MA MAGYARORSZÁGON. Ha nem indokolt, minden más esetben a törvény betűje szerint igenis illegális.
Nem foglaltam állást, nyugodtan folytathatod a szőrszálhasogatást. Abba nem megyek bele, hogy mi van külföldön és hogy indokolt lenne-e meghagyni a kismamáknak a választás lehetőségét, mert jelenleg nálunk ez csak a magánklinikákon lehetséges.
Keress egy olyan orvos, aki az előzmények után megcsászároz. Fogadott orvos nélkül nem hiszem, hogy menne a dolog.
És igen, vacak dolog a császár (kétszer szültem simán, egyszer császárral), de vannak helyzetek, amikor igenis indokolt. A kérdező esetében elég nyomós indok van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!