Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet azt kérni, hogy...

Hogyan lehet azt kérni, hogy császár legyen és ne hüvelyi szülés, ha nincs fogadott orvosom?

Figyelt kérdés
A doki (sztk) akihez járok, terhesgondozást vállal, de szülést nem. Ilyenkor be kell mennem az adott kórházba és az előző zárójelentéseim és a kezelő orvosom véleménye alapján fognak dönteni vagy oda kell mennem terhesgondozásra is?
2014. ápr. 22. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

19:30-as!

Nekem teljesen mindegy, hogy ki hogy akar szülni, csak a tényeket írtam le.

Ha végigolvastad a válaszomat, akkor láttad, hogy nem kritizáltam a kérdezőt.

2014. ápr. 22. 20:27
 12/23 anonim ***** válasza:

"18:22-es, ezt te komolyan gondoltad???? Ilyen nincs. Ha lenne, akkor manapság 10-ből 8 nő a császárt választaná és a dolog legális alapja is meglenne. "

a 4 kérdőjel és a legális szó eléggé ezt sugallja...

2014. ápr. 23. 08:18
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha lehetne akkor sem választanám/választottam volna a császáros "szülést"! Sokkal szebb élmény megkínlódni a valódi hüvelyi szülést,mint a császárt....fájdalmasabb de ez az élet rendje. Én is féltem tőle,de annyira jó visszagondolni hogy én hoztam a világra és nem csak kiszedték belőlem,na persze a császár utáni seb fájdalmáról nem is beszélve plusz,sokkal kockázatosabb!! Nekem volt gátmetszés,repedtem is keveset,de semmi nyoma,a császár után marad egy fájó csúnya sebed. Ha úgy döntenél hogy hüvelyi úton akarod a köv. Babádat szülni akkor nem sok esély van rá császár után! Ha nincs eü problémád,akkor gondold át. Ne hidd hogy a császár annyira szuper dolog. Ha elmílik az érzéstelenítő,akkor lesz csak jajj.. :-) Könnyű szülést,jó egézséget!
2014. ápr. 23. 09:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Te 13-as, te tudsz olvasni? Csak úgy kérdezem...
2014. ápr. 23. 12:42
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

13.!

Szültél császárral? Ha nem, akkor ne oszd az észt.

Ja, bocsi, az neked nem szülés.

2014. ápr. 23. 13:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Szeritnem amit itt leírtál elég ok kell hogy legyen. Nem hiszem hogy jót tenne megint a végbél záróizmokig szakadni stb.

Az hogy ezután már csak császárral szülhetsz, ahogy írta itt valaki meg miért lenne gond? Nem hiszem hogy egy egész focicsapatot akartok, lesz így már 3 gyereketek, és akár még 2t is szülhetsz császárral, úgy tudom 3császárt lehet.

Én is sokat repedtem, megértelek!!!!! Meséld el egy másik dokinak az érveidet, ha normális megérti. Nemcsak életveszélyben császároznak.

2014. ápr. 23. 14:21
 17/23 anonim ***** válasza:

8:18-as!

A 4 kérdőjellel azon "felháborodásomnak" adtam hangot, hogy egyesek légből kapott hülyeségekkel szédítik a kérdezőket, teljesen alaptalanul, ők pedig naivan sokszor el is hiszik. Nem csak erről a kérdésről van szó.

A "legális" szót pedig azért használtam, mert igenis császárt a jogszabályok szerint kizárólag indokolt esetben lehet elvégezni MA MAGYARORSZÁGON. Ha nem indokolt, minden más esetben a törvény betűje szerint igenis illegális.

Nem foglaltam állást, nyugodtan folytathatod a szőrszálhasogatást. Abba nem megyek bele, hogy mi van külföldön és hogy indokolt lenne-e meghagyni a kismamáknak a választás lehetőségét, mert jelenleg nálunk ez csak a magánklinikákon lehetséges.

2014. ápr. 23. 15:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Keress egy olyan orvos, aki az előzmények után megcsászároz. Fogadott orvos nélkül nem hiszem, hogy menne a dolog.

És igen, vacak dolog a császár (kétszer szültem simán, egyszer császárral), de vannak helyzetek, amikor igenis indokolt. A kérdező esetében elég nyomós indok van rá...

2014. ápr. 23. 23:36
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Azokra a nőkre gondoltam,akiknek nincs eü problémájuk,de császárt választanak mert az "könnyebb"! Szülés,ugyan úgy tisztelem is a császáros anyákat is,de akik csak azért császároztatnak mert könnyebbnek hiszik,azokat nem nagyon tudom megérteni sem tisztelni!
2014. ápr. 24. 09:06
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
És miért nem lehet őket megérteni? Mert nem hajlandóak megszenvedni a gyerekért? Aztán 2 mondattal arrébb már azt írjátok, hogy a császárosok sokkal jobban szenvednek? És a hab a tortán, hogy egyikőtök sem élte át. Én mindkét módon szültem. A császár ma már sokkal inkább nevezhető természetes szülésnek, és a babának is jobb.
2014. ápr. 24. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!