Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha ennyire rettegek...

Normális, ha ennyire rettegek a szüléstől? Tényleg nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Igaz még elég fiatal vagyok (20 éves) és még legalább 10 évet várni szeretnék, de sokszor az jár a fejemben, hogy nem fogok szülni, mert rettenetesen fáj, és ez elijeszt. Mindig azt hallom, hogy a szülésnél fájdalmasabb dolog nincs. Mikor pl megjön a menszeszem, nagyon görcsölök, majdnem elájulok a fájdalomtól, de azt mondják ennél a szülés 100szor rosszabb. Vagy az anyai ösztön miatt ez abban a pillanatban nem fog foglalkoztatni?
2014. márc. 26. 00:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem anyum volt így mint az utolsó, elviselhetetlen votl a menstruációja. Azt mondta a szülés hasonlított hozzá kicsit de az másabb fájdalom volt. De összevetve nem volt rosszabb a szülés. Van akinek iszonyú rossz a menstruáció, nekem magas a fájdalomküszöböm és életemben egyszer volt ilyen, 1 napig konkrétan megmozdulni nem tudtam a fájdalomtól.

Sokan szerencsések akik nem élnek meg ilyet, de ettől sajnos még létezik, volt egy ismerősöm aki olyankor a kórházban kötött ki és injekciót is kapott. Én ezért nem félek, már túléltem egy értelmetlen, *** fájdalmat aminek csak a gusztustalan vér az értelme és majd belepusztultam, akkor túlélek egy gyönyörű babát is akit várok, akiért érdemes küzdeni, nemúgy mint ezért... az átokért. Mióta gyógyszert szedek, azóta szerencsére semmi bajom.

2014. márc. 26. 14:55
 12/12 ketteske ***** válasza:
100%
Rohadtúl fáj. én nem is gondoltam volna, hogy ilyen fájdalom létezik. és én nem felejtettem el, mint ahogy sokan írják. persze megéri, mert cuki a baba, de attól még nem jó szülni.
2014. márc. 26. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!