Van itt olyan anyuka, aki egyáltalán nem félt a szüléstől?
Még a végén sem?
A császárral riogattak a lepény helyzete miatt, és most kiderült, hogy végre jó helyre került. Nagyon boldog vagyok. Egy szemernyi félelem sincs bennem a szüléssel kapcsolatban. Vajon ez végig így maradhat? Úgy érzem, a orvosom segítségével mindenre képes vagyok. 20 hetes kismama
Én egy vetéléssel,1,5 év sikertelenség után,mütéttel,plusz egy nem tul problémamentes első trimeszterrel a hátam mögött nem félek a szüléstől, sem attol hogy nekem valami bajom lesz. A babát hogyne félteném. De a szülésre vonatkozott a kérdés.
19es
Köszönöm a véleményeket, igen, tényleg konkrétan a szüléshez kapcsolódott a kérdésem, egy kismamának ezernyi oka lehet az aggodalomra.
A válaszokat szerintem vissza fogom olvasni majd a véghajrában. :)
Sziasztok!
Hátha valaki olvassa és pont jól jön. 40+1 hétre megszületett a kisfiam, aki nagyon hamar, az erős fájásoktól számított 1 órán belül meglett.
Nem féltem a szüléstől a végén sem, sőt emlékszem, hogy a fájások között úgy fel voltam dobva, hogy a szülésznőmnek is kijelentettem, hogy nem félek, inkább izgatott vagyok. :)
Nem leányálom szülni, de összeteszem a két kezem, mert tényleg gyönyörű szülésem volt.
Gratulálok!
Az én kislanyom mingyart(par nap)7honapos. terminustullépés miatt befektettek,annyi szülést hallottam hogy elkezdtem félni,de akkor mar izgatottan vártam is mert mar a kezemben akartam látni. Majd a 42.héten inditották sikertelenül. Akkor, mindegy volt elszállt a félelmem. Császár lett a vége. Apás szülést terveztünk,rettegtem a császártol. Mire a férjem beért mar toltak ki a műtőböl. Ugyhogy nagyon nem volt jo élmény. igy a következötöl aztmondom,félek. Örülök hogy neked pozitiv élmény volt. Bár mindenkinek az lehetne. Jo babázást
19#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!