Van itt olyan anyuka, aki egyáltalán nem félt a szüléstől?
Még a végén sem?
A császárral riogattak a lepény helyzete miatt, és most kiderült, hogy végre jó helyre került. Nagyon boldog vagyok. Egy szemernyi félelem sincs bennem a szüléssel kapcsolatban. Vajon ez végig így maradhat? Úgy érzem, a orvosom segítségével mindenre képes vagyok. 20 hetes kismama
Számomra csak az az érdekes (egy missed ab-bal a hátam mögött), hogy itt senki fél attól, hogy a babájának van neki valami baja lesz.
Mert a szülés szerintem nem csak arról szól, hogy fáj vagy nem fáj. És hiába van az embernek orvosa, akiben bízik, semmi nem garantálja, hogy nem történik semmi rossz.
Persze, nem garantálja, de így nem lehet neki indulni. Benne van a pakliban, hogy történik valami még az utolsó percben is, de ezzel élni heteken- hónapokon át nem lehet.
Az egész élet ilyen, bármi történhet. Nem mondom, megfordult a fejemben, hogy valami lehet, vagy számolgattam, ha előbb szülök, mikortól életképes a gyerekem, de ez nem félelem. Aggódás. És nem beteges, egészséges.
Egyenlőre én sem félek hanem izgatottan várom. 36.hétben vagyok majd meglátjuk mi lesz a végén.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!