Milyen érzés mikor érzed, hogy jön a fájás?
Figyelt kérdés
A fájás elején inkább tompa fájdalom és ahogy erősödik úgy lesz élesebb,görcsös vagy nyílaló fájdalom,vagy már a fájás eleje is inkább görcsös,éles fájdalom és ez erősödik egyre jobban?2014. febr. 6. 12:19
1/4 anonim válasza:
nekem olyan érzés volt mint amikor nagyon kell pisilnem és már a vesém fáj tőle.amúgy szerintem az eleje gyengébb és egyre erősödik.a mp töredéke alatt kb
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyénenként változik. Az biztos, hogy nem összetéveszthető SEMMIVEL!
Nekem nem hasonlított semmire sem. Fájt elégge, de a szünetek jók voltak. A szülőszobán már hihetelenül fájtak, szinte önkívületi állapotba kerültem. Elmondhatom: a vajúdás/jóslók/ szülés a legfájdalmasabb dolog a világon, de valamiért még is a legszebb! Nem az elviselhetetlen fájdalom lenne azoka , hogy nem szülök mostanában újra:-) 4 hónapos kislány anyuja:-)
3/4 anonim válasza:
Nekem tompán kezdődött és utána sem váltott élesre, nem volt falkaparós, hanem fokozódott a "nyomás". Olyan volt mint egy nagy hullám... :) jön-jön-itt vaaan-megy-megy. Ez elég béna így leírva :), de én szerencsére csak a méhizom munkáját éreztem, és tényleg, olyan volt mintha nagy hullámokat kellene meglovagolni közben.
4/4 anonim válasza:
Nekem tompán kezdődött, és ahogy sűrűsödtek a fájások, úgy lett egyre intenzívebb, élesebb. A jelleg menstruációs görcshöz hasonló, de jóval erősebb volt. De nem mindenkinek ilyen. Pszichésen a vége felé az volt a legrosszabb, hogy mikor tudtam, hogy most jön, nem tudtam csillapítani, mint más fájdalmat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!