Milyen érzés a fájás?
Figyelt kérdés
Pl:tompa,húzó,feszítő,görcsös,éles,stb,és hol fáj?2013. szept. 23. 11:27
1/10 anonim válasza:
amikor kezdődött,nekem olyan volt,mint egy bitang mensis görcs. aztán ez erősödik a végtelenségig.
2/10 anonim válasza:
Az első válaszoló jól megfogalmazta. Először olyan"mindjárt megjón a mensim-szerű " fájdalom, a végén meg már azt hiszed, hogy ennél jobban már nem fájhat semmi, de a következő fájást mindig erősebbnek érzed.
3/10 anonim válasza:
Ebben a sorrendben. És mindenhol fáj, úgy érzed szétszakadsz, törnek a csontjaid, átmegy rajtad egy vonat... Leírhatatlan.
4/10 anonim válasza:
Azért ne ijedj meg, túléltük mindannyian.
5/10 anonim válasza:
Nagyon fàj,olyan mint amikor hasgörcsöd van wczèskor csak szorozd meg 1000-rel.Nekem a vègèn màr a tèrdemtôl a mellemig fàj :-) De persze kibìrhatò amikor mùlik egy fàjàs pihenj közbe,relaxàlj kèt fàjàs közt.
6/10 anonim válasza:
Bàr a vègèn màr összefüggôen fàj!Az màr kemèny nagyon!
8/10 anonim válasza:
"A szünet a legjobb." :) ez tetszett
Meg mikor vége van az egésznek. Azért az se rossz.
Az én fájásom pl. pont olyan volt, mint amiket felsoroltál kedves kérdező, pont ebben a sorrendben. Kezdődött a hasam alján, majd az egész hasam, aztán a derekamba is átsugárzott, majd a hátamba, combomba, végül mindenhol fájt már, még a szemgolyóm is, de túléltem.
9/10 anonim válasza:
Van egy lefolyása a fájásoknak. Persze időről-időre egyre jobban fájnak, de ha a szünet után elkezdődik, akkor érzed, hogy megindul a fájás, aztán egyre jobban, majd lesz egy tetőpontja és elkezd múlni. Aztán néhány szünettel később már erősebben kezdi és a tetőpont is nagyobb, majd újból lecseng. A vége felé már szinte nincs is szünet, egybefolyhat több fájás is. Eleinte kibírható és nagyon jók a szünetek, akkor nincs sajgás meg semmi. Olyan, mintha az előbb nem is fájt volna. A nagy fájdalmak nekem is olyanok voltak, hogy úgy éreztem, a beleim kirobbannak a hasamból, szét fogok szakadni mindenhol. Nem lehetett hozzám érni, minden idegesített. Nekem csak a hasam fájt mell alatt-tól a szeméremcsontig, de éppen elég volt ez is. Mindezt 23 órán keresztül végigéltem. Most várom a másodikat és már nagyon várom, hogy megszülessen. Bár tudom, milyen keserves a vajúdás, de nem érdekel. Ki lehet bírni és ott és akkor annyira nem érdekel majd semmi, hogy elveszted az időérzéked is és nem tűnik fel, ha sokáig húzódik. A végén meg, ha már ott a baba, kárpótol mindenért:)
10/10 anonim válasza:
Nekem amikor kezdődött úgy éreztem mintha csikarna a hasam el is mentem wc-re, de végeredmény nem volt csak a következő fájás ami szintén erre hasonlított nekem a derekamból jött a fájdalom és előre haladva az egész hasam bekeményedett és iszonyatosan fájt. így 29 órát vajjúdtam 5 percesekkel kezdődött és a végére már egybefüggő fájásaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!