Közel a szülés, vagy ez még nem azt jelenti? Bőv. Lent
sziasztok! mai napra vagyok kiirva az első babánkkal, egész éjjel óránként fent voltam, egyszer a hasam fát, máskor meg a hüvelyemben éreztem ilyen nyilaló fájdalmat. pocak sokat keményedik, de az már hetek óta és rendszertelen, de ez a hüvelyi fájdalom, nyilalás ez eddig nem szokott lenni. kedden voltam orvosál-azaz 2 napja-, akkor 1 ujjnyira voltam nyitva.
ezek az éjszaka óta tartó fájdalmak jelenthetik, hogy készülődik kifelé a kisfiam, vagy még akár napokig eltarthat? tapasztalatok? köszönöm aki válaszol
40 hkm
Valami indulgat, az biztos, hiszen ideje is van.
Amiket leírsz, nálam mindig hetekig tartó állapot volt, tehát konkrét jelnek nem venném, viszont mivel Nálad "új jelenség" a nyilallás, hátha jót jelent.
Összegezve, indulhat ma, vagy napok múlva (remélem nem indítanak feleslegesen idejekorán!)
Mihamarabbi örömteli babázást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!