Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfőre (15re. ) vagyok...

Csylluka kérdése:

Hétfőre (15re. ) vagyok kiírva, és kevesebbet érzem a baba mozgását, és gyenge derékfájásom is van, ez a szülés közeledtét jelenti, mennyi időm lehet még?

Figyelt kérdés
És 1 hete vizsgált a doki és 2100 a méhszáj állapota.

2012. okt. 12. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát lehet, de van aki így is jócskán túlhordja. Pl nekem minden előjel nélkül indult be az első 38 hetesen. Ez olyan kiszámíthatatlan, de azért szurkolok, hogy hamar túllegyél rajta és babázhass!
2012. okt. 12. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Nagyon remélem hogy hétfőig megindul. nem szeretném sokáig húzni, igyis vasárnap fekszem be a kórházba amit nem nagyon szeretek.
2012. okt. 12. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, ott már jó helyen leszel! Könnyű szülést kívánok!
2012. okt. 12. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

én 19-re vagyok kiírva, 8-án hétfőn nekem is 2100as volt az értékem. nekem tegnap óta vannak erősebb jóslóim és már egy-két keményedés is, ami eddig nem volt, plussz derékfájás, mostmár állásnál is hamarabb megfájdul, hüvelynyilalások...nem tudom mi lesz..gyomrom viszont még ég, szval nem tudom...

39 hkm

2012. okt. 12. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
igen nekem is elég rendesen vannak tegnap óta jóslóim, derékfájás és minden más, de reggel óta elkezdett megint égni a gyomrom sajnos. remélem hamar meglesz és nem kellesz sokáig várnom, hogy megölelhessem a kis hercegem. Mindenkinek gyors és könnyű szülést kívánok.
2012. okt. 13. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!