Császár, vagy természetes szülés? Előnyök, hátrányok, kockázatok.
27 éves Anyuka vagyok, már van két gyerekem 18 hónapos ikrek, akiket nem sikerült természetes úton megszülnöm. Ezt most nem részletezném, nagyon nehéz terhesség és nehéz szülés volt és császár lett a vége. Viszont most már a 38. hétben vagyok és hát nem fordult meg a babám...
Én is farfekvéses voltam és anya gond nélkül megszült, de az orvosom azt mondja, hogy esélytelen, hogy ebből egy természetes szülés összejöjjön... Ti mit gondoltok? Szerettem volna természetesen szülni... persze az első az, hogy egészséges legyen a gyerekem és nem az,h nekem most mekkora élmény a szülés...
Nekem van ismerősöm, aki popsival jött ki, még sok-sok évvel ezelőtt, mivel akkor nem volt még UH így nem tudták merre áll illetve fekszik.Semmi probléma nem volt hála az égnek.
Ettől függetlenül én nem szülnék meg egy farfekvéses gyereket, mert nagy az esély a komplikációra, amit az orvosok sem vállalnak be szívesen.
Nem tudom milyen lehet császárral szülni, mert nekem természetesen sikerült (remélem most is fog..32 hetes vagyok).Nagy élmény az biztos, de ha a babám egészségéről lenne szó, akkor felőlem úgy vágnak ahogy akarnak.
Nem is veszek be. Nagyon sok éve nem is vagyok beteg, de azelőtt se voltam. És nem is leszek, mert 1. nem szedek semmit, 2. természetesen élek, 3. dolgozom és pihenek, ha megéhezem eszem, ha elfáradok lepihenek, 4. semmin nem idegesítem magam, nem terhelem túl magam, 5.nem sminkelünk, nem bagózunk, nem vagyunk alkoholisták, nem szívunk városi füstöt, nem stresszeljük az embereket, harmóniában élünk a környezetünkkel.
Meg minden egyéb más, amit könnyen megtehet bárki, de a háborút választja a másoknak is megadott esély helyett. Na, ezt desifrírozzátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!