Tippek szülésmegindításhoz? Zárt méhszájjal van esély a természetesen beinduló szülésre 39. hét után? Fenyegetnek a császárral, de elkerülném, mert mindketten jól vagyunk amúgy. Minden tipp érdekel, ami közelebb visz a vajúdáshoz.
Nem értem, miért akarják a császárt? 40+4-en délben 3000-es méhszáj, baba magasan, semmi jele a szülésnek. Este 10.50-re megszületett a baba.
Nem kell praktika, mert azok csak akkor hatnak, ha a baba amúgy is jönni akar. Ne aggódj, nem kell mindenkinek nyílnia, a normális az, ha egészen a szülésig zárt vagy.
császártól alapból ne félj,max ha túlhordod akkor megindítják-oxitocin,tágítás,ha úgy sem sikerül 12 óra vajúdás után akkor császároznak.
sok szex,málnalevél tea, és masszírozd a mutató és hüvelykújj közötti részt-akupresszúrás pont,olvass neten utána!
Én sem értem a császáros fenyegetést...
Egy normál terhesség 40 hétig zárt méhszájjal zajlik,és csak a 40.hét után kellene,hogy egyáltalán történjen valami.A szülés akkor indul be,amikor a baba szervezete elkezd egy bizonyos fehérjét kibocsájtani,(ez azt jelenti,hogy fejlett és érett a tüdeje)ami beindítja a szülés folyamatát.Ha betöltötted a 41.hetet!!!AKKOR próbálkozz te magadtól.És,hogy a kérdésedre is válaszoljak,az ondó tartalmaz még olyan anyagot,ami összehúzódásra ingereli a méhet.Tehát egy kiadós szeretkezés vagy kettő;P segíthet.
3.gyermekét váró kismama.
VAn egy kis összevisszaság itt.
A férjed spermája prosztaglandint (hormon) tartalmaz, ennek méhszájpuhító hatása van, ilyen hormont tartalmaz a szülésindító zselé vagy kapszula, amit indításkor felhelyeznek. De! Ha még nem áll készen a jövevény, akkor ez nem használ semmit, mint ahogy az összes praktika sem.
Szóval nem haszontalan, ha szerelmeskedtek úgy, hogy csak a férjednek jó. Ha Neked is jó, akkor a felszabaduló oxitocin hatására méhösszehúzódásaid lesznek, de a szülést nem indítja be az sem, ha még nem jött el az idő.
Én a harmadik babával megittam a bábakoktélt is, a betöltött 41. héten, mert nem akartam befeküdni szülés előtt, a saját orvosom javasolta ezt, de ez is csak erős rendszertelen fájásokat produkált, olyan 3 órán át, amik aztán leálltak.
Fontod tudni, hogy betöltött terminus előtt ezt TILOS, és csak orvosi felügyelet mellett lehet, mert vannak veszélyei, szóval saját szakálladra és a 39. héten semmiképp.
Nem értem én sem, hogy minek emlegetik a császárt. A méhszáj nagyon gyorsan kinyílik, ha eljön az idő.
Nekem egy ujjnyira volt nyitva a 37. héttől, és 41+6-ra szültem, aznap nyílt ki pikk-pakk.
Szex, napjában többször, ha lehet, más ötletem nincs, orvosom szerint bármilyen praktika csak az "i"-re képes feltenni a pontot, ha még az "i" sincs meg, akkor nincs mit tenni, várni kell, és ha minden a legnagyobb rendben Veled és a babával, akkor nem érdemes mesterségesen beavatkozni, a legjobb mindig a természetes indulás.
Hát kívánom, hogy sikerüljön, bár elvileg még két heted is lehetne zavartalanul...
Így-így!A méhszáj nagyon gyorsan ki tud nyílni.
Nekem így történt: Este 7órakkor volt az első vizsgálat 1 ujjnyi méhszáj,8kor már 3 ujjnyi volt, burokrepesztés és 10 órára meg is lett a lányom..
Mindössze 3!!óra leforgása alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!