Mennyi az esély hogy nem hat az oxytocin infúzió?
Nem akarlak ijesztgetni, de nekem két üveg infúzió sem csinált semmit. A szülésindítás egyáltalán nem természetes folyamat, és sokkal nehezebb vajjúdáshoz és szüléshez vezet, sokkal nagyobb százalékban végződik császárral, mert valami közbe jön.
Nálad több, mint valószínű, hogy hatásos lesz, elvégre a baba már jönni akar. :)
Szia, nekem is indították vna, de a kórházban magától indult be. Szépen tágultam, azt hittük nagyon hamar meglesz, ám a végére csökkentek a tolófájások és a legnagyobb oxi ellenére sem jöttek vissza. Majdnem vákum lett, de nagy nehezen ki tudtam nyomni azokkal a fájásokkal amennyi "megmaradt".
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, a hétvégén már biztosan babázol, drukkolok!:)
szia én 3 szor kaptam oxyt:-)
1nél meg kaptam 2,5ora mulva kint volt 4050g 59cm
2nál meg kaptam 2,5ora kint volt fájdalomcsillapito nélkül nem volt se vágás se varrás 4200g 60cm
3dikal 8kor inditotak 10.35kor sirt fel 3740g 56cm-el vágás varrat nélkül
Július 5.-én szültem, indításra mentem reggel, a liftben a szülőszoba előtt el kezdett folyni a magzatvizem. 2 üveg oxy ment le, a ctg-n 95-ös fájások voltak, de én semmit nem éreztem, végig röhögtük az egészet, már nekem volt ciki (férjem, anyu, szülésznő). Az infúziót fél 8-kor kötötték be, 11-kor kissé fájdalmasan megvizsgált, hogy történjen valami, de semmi, 2-kor ismét, semmi, 1 ujjnyira sem tágultam :) 3-kor eldőlt, hogy császár lesz, 5-kor megszületett a kisfiam. Nekem teljesen pozitív élmény maradt, abszolút jó volt minden, így, ahogy volt. Másnap reggel volt csak rossz az első felkelés, utána már szaladtam :) gyönyörű baba, 3640-el született, szoptatni is tudok, nekem szuper élmény volt fájdalom nélkül :)
8 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!