Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki sovány a magasságához...

Aki sovány a magasságához képest és úgy esik teherbe, annál több az esély császármetszésre?

Figyelt kérdés

pl. ha valaki 170 centi magas, de ehhez csak 51 kiló mikor teherbe esik és alapjáraton olyan alkat hogy kínkeservvel tud csak felszedni egy-egy kilót.

annak kihatása van a baba fejlődésére?

2012. júl. 22. 15:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez butaság.Anyukám,mikor velem terhes lett, 165 centi volt,és pont 52 kiló. 56 kilóval ment szülni. Tény,hogy végig kicsi pocakja volt,és én is kicsi súllyal születtem,de semmi császármetszéses dolog nem volt,és a fejlődésemre sem volt hatással a súlya. :D
2012. júl. 22. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2012. júl. 22. 15:58
 3/15 A kérdező kommentje:
nem lesz alulfejlett a baba ha az anyának nincs étvágya, vagy túl gyors az anyagcseréje?
2012. júl. 22. 16:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a soványságtól függ - ha csak nem legyengült az alultápláltságtól. Ha egészségesen táplálkozik és nem betegség miatt sovány, nem lesz a soványság a baba semmilyen kárára.

Egyébként meg van olyan, hogy téraránytalanság miatti császár, de az "kóros méretkülönbség az anyai csontos medencebemenet és a magzati koponya között". Tehát nincs köze a külső zsírpárnákhoz :)

2012. júl. 22. 16:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én 175cm magas,50kiló vagyok alaphangon,terhesen voltam kb 60. Max. Igaz,hogy a baba kicsi lett,(2600/50) de természetesen született minden gond nélkül. Éjjel 4kor mentünk be a kóürházba és 12re a kezemben volt.Soha nem fogyóztam,ettem ami jól esett de a kilók nem marsadtak meg rajtam.:( Most se. 52 vagyok.
2012. júl. 22. 17:54
 6/15 anonim ***** válasza:
én 167 centi vagyok, 40 kilóval lettem terhes az elsővel, 56tal szültem. nagyon keskeny volt a csípőm, sztem császározni kellett vna, mert nem tágultam és beszorult. de hüvelyi úton szültem.
2012. júl. 22. 18:02
 7/15 anonim ***** válasza:

168 cm és 47 kiló voltam amikor teherbe estem.

9. hónap végén 20 kiló feleslegem volt.

Spontán hüvelyi úton szültem, és még mindig 58 kiló vagyok.

terhességem előtt ehettem bármit akkor sem híztam.

2012. júl. 22. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Hidd el,ha megfelelően táplálkozol a terhességed alatt (talán az étvágyad is nőni fog),akkor ez nem lesz gond.Ahogy írták a többiek is,nem minden esetben alkatfüggő a dolog,egy jobb súlyban lévő anyuka is átélhet nehézségeket szülésnél,ami miatt császározni kell... ez nem ettől függ.

Ha nincs étvágyad,mindenképpen javaslom,hogy az orvosoddal írass fel valami készítményt,ami növeli az étvágyadat.A baba miatt "olyan nincs",hogy nem eszel rendesen... :) Enni kell,főleg,hogy kettő helyett fogsz.

2012. júl. 22. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
180 cm vagyok. 65 kg-val kezdtem a terhességet. 30 KG-ot szedtem fel (nagyon sok a víz, a bokám, kezem nagyon vizesedett már a 7. hónaptól). Étvágyam volt, de nem zabáltam, rendesen ettem. A 7. hónaptól sómentes diétát kellett tartanom. Egy egészséges 3570 g -os kisfiam született.
2012. júl. 22. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:

48kilóval este teherbe, 62vel szültem. cukros voltam, végig diétáztam, mármint ez a neve, de nekem inkább hízókúra volt :D

minden étkezésre többet ettem mint szoktam, kivétel a vacsi, mert akkor zabáltam volna tele magam, de nem lehetett :)

56kilóval jöttem ki a kórházból.

könnyű, gyors szülésem volt, soha senki meg sem említette a császárt :)

2012. júl. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!