Aki sovány a magasságához képest és úgy esik teherbe, annál több az esély császármetszésre?
pl. ha valaki 170 centi magas, de ehhez csak 51 kiló mikor teherbe esik és alapjáraton olyan alkat hogy kínkeservvel tud csak felszedni egy-egy kilót.
annak kihatása van a baba fejlődésére?
Szerintem nem a soványságtól függ - ha csak nem legyengült az alultápláltságtól. Ha egészségesen táplálkozik és nem betegség miatt sovány, nem lesz a soványság a baba semmilyen kárára.
Egyébként meg van olyan, hogy téraránytalanság miatti császár, de az "kóros méretkülönbség az anyai csontos medencebemenet és a magzati koponya között". Tehát nincs köze a külső zsírpárnákhoz :)
168 cm és 47 kiló voltam amikor teherbe estem.
9. hónap végén 20 kiló feleslegem volt.
Spontán hüvelyi úton szültem, és még mindig 58 kiló vagyok.
terhességem előtt ehettem bármit akkor sem híztam.
Hidd el,ha megfelelően táplálkozol a terhességed alatt (talán az étvágyad is nőni fog),akkor ez nem lesz gond.Ahogy írták a többiek is,nem minden esetben alkatfüggő a dolog,egy jobb súlyban lévő anyuka is átélhet nehézségeket szülésnél,ami miatt császározni kell... ez nem ettől függ.
Ha nincs étvágyad,mindenképpen javaslom,hogy az orvosoddal írass fel valami készítményt,ami növeli az étvágyadat.A baba miatt "olyan nincs",hogy nem eszel rendesen... :) Enni kell,főleg,hogy kettő helyett fogsz.
48kilóval este teherbe, 62vel szültem. cukros voltam, végig diétáztam, mármint ez a neve, de nekem inkább hízókúra volt :D
minden étkezésre többet ettem mint szoktam, kivétel a vacsi, mert akkor zabáltam volna tele magam, de nem lehetett :)
56kilóval jöttem ki a kórházból.
könnyű, gyors szülésem volt, soha senki meg sem említette a császárt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!