Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki sovány a magasságához...

Aki sovány a magasságához képest és úgy esik teherbe, annál több az esély császármetszésre?

Figyelt kérdés

pl. ha valaki 170 centi magas, de ehhez csak 51 kiló mikor teherbe esik és alapjáraton olyan alkat hogy kínkeservvel tud csak felszedni egy-egy kilót.

annak kihatása van a baba fejlődésére?

2012. júl. 22. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1.baba 174 cm 58 kg így estem teherbe, sima gyors szép szülés, 3450 gr 56 cm.

2.baba 174 cm 52 kg estem teherbe, még gyorsabb még szebb szülés, 3830 gr 57 cm.

3.baba 55 kg estem teherbe, még nem szültem meg.

Minden terhességnél sokat híztam egyébként és reménykedtem, hogy marad rajtam valami, de semmi :S

2012. júl. 23. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:

180cm 62kg és simán szültem mind a két kicsit. A fiam 3470g 53cm a lányom 3420g és 55cm lett...

Én híztam 12kgt.

Most 63kg vagyok, végre híztam 1kgt:)

2012. júl. 23. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem a súlytól/magasságtól függ. Egyik barátnőm nagyon sovány, de tényleg nagyon. Császározták, de nem a soványsága miatt, hanem mert koraszült és komplikációk voltak a baba körül. Egészséges, szép gyermeke van, semmi baja, nem volt alultáplált sem, meg semmi. egy másik barátnőm ő a ducibb kategóriába tartozik, őt is császározták, hasonló indokokkal, mint a soványt. Neki is egészséges szép babája lett. Nem függ össze a testalkat, az anyagcsere meg a semmi. Ha nagyon nagy hatása lenne a babára, vagy nem lenne a te szervezeted neki "elég jó", mert mondjuk alultáplált vagy, akkor simán nem esnél teherbe. A természet nem engedi. :)
2012. júl. 23. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs. A baba kér és kap. Ha nem kap, elvesz. Én gebe vagyok, és 3 nagy babát szültem, szinte pillanatok alatt.
2012. júl. 23. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:

178 cm és 56kg kezdtem, most 62 vagyok 40+3

az első kisfiammal is hasonló volt a súlyom, és természetes úton született

2012. júl. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!