Mennyi az esély hogy nem hat az oxytocin infúzió?
Szia!
Lehet hogy már későn, de azért válaszolok. Igaz, nem túl biztatót. :( Egy hete szültem, előtte kétszer kaptam oxi próbát. Az elsőnél 120ig emelték, azon kívül hogy 2 ujjnyira kinyílt a méhszáj, semmi nem történt. (Előtte egy hónappal kinyílt már egy ujjnyira.) Rá két napra, 150ig emelték, nagyon enyhe görcsöket okozott amik a szülésig nagyon felerősödtek. Örültem neki mert így fel voltam készülve a vajúdásra. :) Mellesleg 4 óra alatt meg volt a babám, bízz abban hogy felgyorsítja a folyamatokat.
Sok sikert kívánok neked és könnyű szülést!
Elözö szülesutani komplikaciok miatt nem akartam epiduralis erzestelenitest, igy spontan szülest szerettem volna.
Burokrepedes utan, 37 ora alatt 3 oxytocint kaptam, többször tagitotta a szülesznö kezzel egy homeopatias szerrel, majd utoljara egy gyogyszert, amitöl "tuti felerösödik es tagul" - ezek utan csak 3 cm-re volt nyitva a mehszaj. Mondvan, hogy ennel erösebb kontrakciokat mar nem tudnak elöidezni, csak ezt a gyogyszert tovabbadni, mig a magzattal minden rendben van, es akkor vagy tagul tovabb, vagy nem - vegül a csaszar mellett döntöttem, azaz ismet epiduralis.
Ezuttal minden rendben ment, jol vagyunk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!