Császár után természetes szülésnek mik a feltételei a kórház részéről?
Figyelt kérdés
amit a dokim mondott: 2 szülés között 2 évnek el kell telnie és legyen megfelelő hegvonal;
amit még hallottam: csak ha spontán beindul 40.hétig, ha túlhordja a kismama, automatikusan újra császár.
Tudtok még ehhez valami infot, vagy teljesen más dolgokat erről a témáról? Köszönöm!
2012. okt. 2. 09:42
1/2 anonim válasza:
ezek a minimum feltételek. vajúdásnál sokkal jobban figyelnek-sokkal helyhez kötöttebb vagy- és első gyanús dolognál azonnal műtét. ahogy beindulnak a fájások-bármilyenek is-azonnal kórház. az is lehet h megvan a 2 éved de a heged olyan vékony,h automatikusan császároznak 39.héten és nem engednek vajúdni sem.
sokat nem tehetsz,várd ki a 2 évet-szülés és újabb terhesség között,nem a 2 szülés között akkor jobbak az esélyek- és készülj fel mind2 eshetőségre
2/2 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a válaszod! Nálunk épp 2 év lesz, nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel tervezésnél, ellenben egy ismerősöm direkt kivárta a két évet teherbeesés előtt és mégis császár lett, mert nem indult be magától. Azt hittem ezt egyszerűbben "engedélyezik":-( de azért remélem nekünk sikerül:-)))
2012. okt. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!