Tegnap ellenőrzésen voltam, jól "megnézték" a
méhszájat azóta barnázgatok. Ez azt jelenti, hogy
beindulhat a szülés a közeljövőben?
Igen, jelentheti azt is. Attól is lehet, hogy kicsit megsértettek ott valamit, és azért van ez. Könnyű szülést kívánok. :)
2012. ápr. 13. 12:05
nekem kedden volt méhszáj vizsgálatom és utána még 2 napig barnáztam.Nekem még nincs itt az ideje a szülésnek úgy hogy fel is hívtam a dokit és mondta,hogy ne izguljak ez csak a vizsgálat miatt van és nem fogok még szülni :)
34 hkm
2012. ápr. 13. 12:15
Nekem előtte mondta a doki, hogy vérzést fog okozni, igaz nekem amnioszkópiám is volt. Aznap este megszültem:). De nyugi, ez 39+5 naposan volt. Előtte direkt nem vizsgált az orvos, miért piszkáljon feleslegesen.
2012. ápr. 13. 12:36
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Még nem történt semmi különös csak barnázgatok továbbra is és valami érdekes, eddig ismeretlen görcseim voltak - és nagyon remélem, hogy minél előbb beindul. Már szeretnék túllenni rajta :)
Engem a 26. hét óta vizsgál így mivel így lehet megállapítani,hogy nyitva van-e a méhszáj.Ez kicsit sem felesleges vizsgálat.
2012. ápr. 13. 17:12
6/11 A kérdező kommentje:
Igazából UH-n is látszik, nekem eddig mindig csak úgy nézték... nekem is ez volt az első ilyen vizsgálatom. így az állagát nézik, nem a nyitottságát.
Nekem nem volt most uh mert csak vérvételre mentem a kórházba csak találkoztam az orvossal és mondtam neki mi van azt mondta akkor megvizsgálna. Amikor kész volt a vizsgálattal akkor mondta,hogy teljesen zárva van tehát gondolom ebből állapítja meg.
2012. ápr. 13. 17:42
Nálunk pl 28. héttől nézik a méhszájat, kézzel. Én nem is tudtam, hogy UH-n is meg lehet nézni! De tényleg nem felesleges vizsgálat.
39 hkm
2012. ápr. 13. 17:43
Nekem is jól megnézte 37 hetesen, 2 napig véreztem, 3 hét múlva szültem.
Többieknek: 36-37 hét után szerintem teljesen felesleges és nekem fájdalmas volt. Mi van ha nyílik, mi van ha nem? Semmi, úgysem lehet tudni mikor indul majd be. Én nyitva voltam 1.5 ujjnyira mégis csak 3 hét múlva szültem. 2.-nál nem hagytam hogy nézegesse a doki. 2X hetesen OK, ha nagyon nyílik nem árt tudni hogy vigyázni kell, de utána.....
2012. ápr. 15. 23:25
Utolsó nekem sose fájt úgy hogy lehet az orvosoddal van a baj.Ha a méhszáj nyitva van lehet nem szülsz egyből viszont jobban oda kel figyelni.Egyébként te orvos vagy?? Én inkább az orvosomra bízom magam!! Ha ő úgy gondolja szükséges ez a vizsgálat akkor csak jobban tudja,mint te!
2012. ápr. 16. 07:12
Kapcsolódó kérdések: