Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Istvánban apás szülésnél...

Szent Istvánban apás szülésnél apuka milyen ruhában jöhet be a szülőszobára? Kell patikai steril ruhát venni? Vagy a kórházban lehet megvenni, vagy adnak?

Figyelt kérdés
apás,

2012. ápr. 12. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:
3 éve szültem idén szeptemberben újra az istvánba. 1 ágyas szülőszoba, nem kell semmi plusz ruha, sima utca ruhában, lábzsákkal, nekem sajnos a vége császár lett,de még oda is beengedték néhány méter távolságról nézte a műtétet, szuper volt, megfoghatta rögtön a babát... nagyon szuper ott a szülőszoba és a személyzet is !!!!!!!
2012. ápr. 12. 07:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :-)
2012. ápr. 12. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én két hónapja szültem ott, a párom sima, utcai ruhában volt bent.
2012. ápr. 12. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszi... már 38 hetes vagyok, és most villant be, hogy ezt nem is kérdeztem meg.. :-)
2012. ápr. 12. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!