Védőnőm fabatkát se ér, nem tud semmit! Saját hálóing kell, vagy adnak? Wc papír? törölköző??Az elsőt máshol szültem ott semmit nem vihettem be minden adott volt, de nem akarok akkor kapálózni ha itt még is máshogy van.Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem indított szülésem volt, ezért lehet, hogy neked majd máshogy alakulnak a dolgok. Mikor előkészítenek a szülésre, akkor adnak beöntést, ami után le kell zuhanyozni, ezért papucs és törölköző kell. Én kaptam egy szekrényt, ahova a holmimat be tudtam tenni, lehet hogy oda betettem a törölközőmet is, már nem emlékszem. Hálóinget a szüléshez adják. Ha apás szülés lesz, akkor kell a ruha az apukának. Én a szülőszobáról nem mentem ki, WC papír szerintem nem kell, de vigyél magaddal esetleg papírzsepit, az mindig jól jön. Én egy kis üveg vizet és a kamerát vittem be meg telefont, na meg persze jött Apa is :) Szerintem a szülőszobán más nem volt nálunk, bár nem sokáig voltunk ott (3 + 2 óra megfigyelés)
2012. febr. 15. 21:41
2/9 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a válaszod, végre valaki :)
2012. febr. 15. 21:49
3/9 anonim válasza:
Nagyon szívesen :)
2012. febr. 15. 22:04
4/9 anonim válasza:
Én 2,5 éve szültem természetes úton.mikor beértünk felvettek az osztályra,és át kellett öltöznöm kórházi hálóingbe.Ez volt rajtam míg míg a szülőszobáról ki nem hoztak az újszülött szobába,ott vettem fel a saját hálóingemet.Szülés után természetesen tisztát kaptam.Én egy napig voltam a vajjúdóba mert nem tágultam,semmit aztán oxitocinnal szültem.A táskámat én is a szülés idejére egy zárható szekrénybe tehettem.Kulcs apánál volt.A szülőszobára vittem innivalót,törölközőt,homeós bogyóimat,telefont.Mást nem azt hiszem.(ha gondolod fényképezőgép vagy kamera,illetve ha őssejtet vetettek le az ehhez való induló csomag)Na meg apát is vittem!!!Ő kórházi ruhát kapott.Beöntést kaptam én is,így a wc papírra én nem is gondoltam..Nekem se meg úgy tudom másnak se adtak semmit.(a fizetős szobát nem tudom sajnos).Aug.elejére várjuk a 2.babánkat,most viszek a szülőszobára szülés utánra vagy 2 tábla csokit.Sajnos a hosszú vajjúdás és szülés alatt nagyon legyengültem,az első pisilési próbálkozásnál elájultam szülés után 4 órával.Akkor etettek velem egy csomó cukros kaját,és pár óra alatt jobb lett.Könnyű szülést kívánok neked!Van orvosod egyébként?
2012. febr. 17. 06:15
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ!! Nincs fogadott orvosom, elsőnél volt de nem jött be amikor szültem, fel se vette a telefont mert hétvége volt, így az ügyeletesnél szültem de nem bánom, nagyon rendesek voltak. Megfogadtam ,hogy soha senkinek nem fizetek semmiért:) mármint orvosnak! Nagyon meg vagyok a győri dokikkal elégedve idáig, tanácsadásra Papp Gábor Kálmánhoz jártam, (nagyon szeretem), az ambulanciára meg Mika Péterhez,(őt is nagyon szeretem) de volt szerencsém dr. Horváth Zoltánhoz is, ő is nagyon lelkiismeretes és jó.Szóval eddig kánaán van:))még pár nap és kiderül kihez lesz szerencsénk.A csoki ötlet nagyon jó, köszi!!
2012. febr. 17. 07:46
6/9 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe, hogy nem tudjátok véletlenül, ha Győrben házasodtunk akkor is kell három hónapnál nem régebbi h.anyakönyvi ??
2012. febr. 17. 08:12
7/9 anonim válasza:
Szia! Én nemrég beszéltem a szülésznőmmel és az alábbi listát adta a szülőszobai csomaghoz:
- 2 l folyadék + energia (csoki, müzliszelet, szőlőcukor)
- apának szendvics :-)))
Az éppen nem használt holmikat egy zárható szekrénybe lehet betenni, a kulcs az apánál lehet. A többi holmit, ami nincs ezen a listán célszerű az autóba hagyni, mivel ezek a zárható szekrények kicsik, nem fér bele minden és azokra csak a szülés után az osztályon lesz szükséged.
Remélem sikerült segítenem! 33 hkm
2012. febr. 17. 19:48
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat:) na látod én ezt se tudtam, hogy apa iratai is kellenek mármint lakcímkártya meg ilyenek, köszi mégegyszer!!
2012. febr. 18. 10:11
9/9 anonim válasza:
Első vagyok. Mi is Győrben házasodtunk össze és elég volt az eredeti házassági anyakönyvi kivonat (lehet, hogy azt fénymásolva is vittük, már nem emlékszem). Nem kellett, hogy 3 hónapnál frissebb legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!