Hány perces fájásokkal indult nálatok a szülés?
Reggel felment a vérnyomásom, pulzusom, beküldött a védőnő a kórházba, de mire oda értünk, minden ok volt! Megvizsgált a doki, azt mondta ebből még nem lesz baba, teljesen zárt vagyok!
Hajnalban elkezdett fájni a hasam, azelőtt egy jóslóm sem volt, elkezdtem mérni az időt, de rendszertelenül jöttek. Reggel elmentem pisilni, kijött a nyákdugó, és már 10 perces fájásaim voltak, 20-30 másodpercig tartottak. Össze pakoltam, lefürödtem, délre 5 perces fájásaim lettem, 40-50 másodpercig tartottak, irány a kórház!
2 ujjnyira nyitva voltam, befektettek szülőszobára, beöntés, Oxitocin, burkot repesztettek, jöttek a durvább fájások. Kaptam gerinc érzéstelenítést, katétert mert nem tudtam pisilni, annyira durván fájt, felfelé sugárzott, 3x hánytam magam össze. 5 óra körül teljesen nyitott voltam, már nem is kaptam az érzéstelenítőt, na az volt a durva, pecenként jöttek a fájások, amik 1 percig tartottak, de hiába érezte a doki a baba fejét, nem jöttek a tolófájások!
8 óra körül próbálta 3 doki is kinyomni a lányom a hasamból , meg sem mozdult, akkor sem voltak tolófájások, csak a perces fájások, így betoltak a műtőbe, 9- re császárral meglett a babám:)
folyamatosan jöttek, de ahogy beértünk a kórházba akkor 1 percenként vagy 2 körülbelül.
5 óra alatt meglett a lányom.
novemberben érkezik a kistesó
Szia!
Éjjel 1:29-kor ébredtem 5 perces fájásokra!3-tól 3 perceseklettek,akkor keltettem apárom,hívtam a szülésznőm!Fél 6-ra értünk a kórházba!
9:25-re lett meg!
Éjfél után ébredtem, hogy valami nem stimmel, pisilnem kell, megmakacsoltam magam, nem mentem ki, mert már untam hogy két cseppért kell. Aztán 2 fele kimentem, de nem múlt el attól hogy pisiltem (köztes időben aludtam :-) ).
Egybefüggő volt a nyomás/fájás, fél3 fele mértem egy 4 percest, aztán már csak 3 perceseket, fél 4 fele a kórházban már 2 perceseket. 6kor lett meg a lányom.
Az ikrekkel elindultam a kórházba egybefüggő nyomással, azt hittem nem szülés, de azért nézzenek rám. Jól megjárattak mire eldöntötték ki vizsgáljon meg, aztán kiderült hogy 4 ujjnyunál járok, az autóban odafelé már gyanusan kezdett két perces periódusokban jönni a nyomás, de csak a kórházban redeződött. Fél 11 fele indultunk a kórházba, fél12kor vettek fel, negyed 2kor megvoltak a fiúk. Szóval azt hiszem 2percesekk indultam, de nekem nem volt hosszabb előtte.
Szia!
A jóslóim is 3 percesek voltak és 3 percesekkel is szültem.
Nekem nem változott. Maximum be- be csúszott egy-egy 2 perces. A fájdalom a jóslók alatt 30-40 mp ig tartott, míg a szülés alatt 1 percig, a legvégén 1,5 percig. Nem is tudtam megállapítani, hogy szülési fájásaim vannak e. Csak azért mentem be a kórházba, mert 7 óra fájás, zuhany és pihenés után se múltak a fájások. Második baba volt így. Az első magzatvíz elfolyással indult.
Első vagyok. Azt nem írtam le, mert eléggé elrettentő, hogy végül másnap reggel, tehát összességében 30 órás vajúdás után végül császárral lett meg a kisfiam. :(
Kívánom, hogy Neked ne így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!