Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány perces fájásokkal indult...

Hány perces fájásokkal indult nálatok a szülés?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 23:22
1 2
 11/16 vaszily katalin ***** válasza:
9ÉVEde most is emlékszem.10és azok nem voltak olyan erösek.6-8-2percenként.s igyis gyenge volt.kiszakitoták a korházba a burkot s szmpilantás alat kint volt az elsö s felfogni se volt idöm.de elöte vártunk a dokival egy pár orát.4ujnyi volt az elsö.a második iphogy megvolt a 3om.nekem forditva volt az elsö könyü a második nehezeb.maga a szülési tolási dolog véget nem kell harmadig.nem tudom miért de trauma marat.sokk boldogságot .hozá.
2012. ápr. 15. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem reggel 8:15kor kutyasétáltatás közben volt furcsa érzésem (3 napot túlhordtam). Felmentünk leültem a foltebe néztem az órát. 30 percenként jöttek a fájások. Ezek szépen rövidültek. Délután 3ra mentünk be a kórházba , akkor már 5 perces fájásaim voltak. Onnantól nem haladtunk sehova, pedig gyógyszert, mindent kaptam... Rövidült, de rendszertelen időközönként jöttek a fájások,nem tágultam, végül másnap hajnalban 16 órás vajjúdás után 2:13kor megcsászároztak. Állítólag kislányomnak be volt akadva a feje....
2012. ápr. 16. 07:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindkét fiam 3 percenkénti fájásokkal indult útnak. Nekem nem voltak 5 és 10perceseim
2012. ápr. 18. 00:22
 14/16 anonim válasza:
53%
Bármily hihetetlen, amit leírok, de ha más mesélné én sem hinném. Az első szülésem teljesen normális, 3órás vajúdás után sima,egyszerű szülés. A második terhességnél csütörtök délután elment a nyákdugó, fel is hívtam a dokit, hogy most mi legyen, azt mondta, hogy ha nincs más tünet, akkor semmi gond, szombaton találkozunk. Szombaton délben mondta, hogy ne menjek haza, mert ma szülünk. Nagyot néztem, mert semmilyen fájásom nem volt. Pihengettem a megfigyelőben, tök egyedül, nagyon uncsi volt. Aztán este 6-kor eluntam magam és mondtam a szülésznőnek, hogy én hazamennék és fel is öltöztem :-)) Na, erre lehívták a dokimat, aki mérgesen rámparancsolt, hogy azonnal jöjjek a vizsgálóba, ahol is kiderült, hogy 4 ujjnyira vagyok már! Akkor burkot repesztett, behívtam a férjem, aztán jól elvoltunk még egy órát - fájás semmi. Aztán este 8-kor szólt a doki, hogy feküdjek fel a szülőágyra, vigyorogva engedelmeskedtem, aztán 20:00-kor bekötötték az oxitocint. Alig telt el vagy két perc és jöttek a fájások, de úgy mintha az egész nap vajúdását sűrítették volna egybe, szünet nem volt, csak fájás. Rohantak is a dokiért, aki gondolta jól elleszek még, hát elment vizitre. Semmilyen utasításuknak nem tudtam eleget tenni, mert nem volt szünet a fájások között és 20:25-kor meg is született a kisfiam. Messze nem tudtam úgy örülni neki, mint az első gyereknek, mert teljesen kikészített ez a 25 perc. A férjem végig velem volt, ő is totál kibukott és a gyerek is reggelig aludt :-) Ennek már 8 éve, a kisfiam most elsős és az iskolában mindig minden feladat neki van a leggyorsabb készen. De azt mondom nektek, hogy inkább választottam volna újra ezt a fajta szülést, mint a császárt, ami a harmadik gyereknél muszáj volt.
2012. ápr. 18. 10:05
 15/16 anonim válasza:
Egy perces fájások 2 órán keresztül, majd 3-4 nyomás és megvolt a baba.320 gramm, 52 cm.
2012. ápr. 18. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
10 perces fájásokkal kezdődött, az első után 29 óra múlva lett meg a lányom.
2012. ápr. 19. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!