Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek fájásokkal indult a...

Akinek fájásokkal indult a szülés, azoknak egyből rendszeresek voltak, vagy csak jóslónak tűnt, és egyszer csak igazi fájások lettek?

Figyelt kérdés

Az első szülésem magzatvízelfolyással indult, nem volt kérdéses, hogy menni kell és szülni kell:)Soha nem volt jóslófájás, semmi...

Most a második gyerkőcnél minden este jóslófájás van, tegnap is 2 órán keresztül nagyjából 6 percenként, de elmúlt.Ilyenkor lehet rá számítani, hogy rendszeresekké válnak, vagy az igazi fájdalmak már úgy kezdődnek?

2012. jan. 23. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
én dettó uyganúgy voltam mint te, kb egy hétig, de amikor eljött az idő, azt megéreztem, akkor másképp fáj, és kell pár óra, hogy igazán rendeződjenek és elég erősek legyenek
2012. jan. 23. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak szülés előtt már kb két héttel jósló fájásaim. De mindig csak kb egy órán keresztül aztán semmi. És egyszer délelőtt beindultak. Nagyon rendszertelenül és nem túl erősen és kitartottak egészen estig-éjjelig. Egyre erősödtek és szépen beálltak olyan 6-8 percesre. Éjjel 11-kor mentem be a kórházba. Előtte felhívtam a dokimat és ő mondta, hogy szerinte már menjek. Másnap délelőttre lett csak baba, de ennek egyéb okai voltak.
2012. jan. 23. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!