Szülés után ez normális? 5 hete szültem hüvelyi úton, nem volt nehéz szülésem, a baba 2900g volt, és 4 nyomásra kint is volt. Tegnap összebújtunk a párommal, de valahogy nem volt az igazi.
Fájdalmam nem volt,de túl tágnak éreztem magam. A 6 hetes kontrollra a jövő héten megyek,szóljak erről az orvosnak,vagy még korai?Fog ez még változni valaha is?
A másik:hüvelybemenetnél repedtem is kicsit,és ott nem varrt össze,ezt utólagosan még meg lehet oldani,Tb-által,vagy marad a hüvelyplasztika?
Ezt így mindd kèrdezd meg a dokitól jövő hèten!
Én mondjuk pont fordítva éreztem magam, nagyon szűknek, de olyan 6 hónap után már minden a règi volt lent! Megnézted tükörrel lent hogy milyen, beforrt már a seb? Èn egyébként ha fogadott doki volt, meondanám már neki hogy ez így nem tetszik nekem hogy nem varta össze a sebed, zavar téged, kellemetlen érzés csinàljon vele valamit! Nem adnám oda neki a hálapénzt ha nem kezd velem valamit, mert azèrt fogadtam meg fizetek neki, hogy szép munkát csináljon!
Ha betömik a fogad, de nem szép vagy magas nem tudod összezárni a fogsorod akkor is szólsz, kijavítja, és csak a végèn fizetek, vagy legközelebb ha kijavítja és akkor ő is mondja ha az asszisztense kèrdi mivel tartozol a beteg, hogy majd legközelebb fizet ha befejeztük a kezelést!
Ne félj feltenni a kérdéseket és állj ki magadért ha neked nem tetszik hogy nem varrt össze!
azért ennyiért nemkell hüvelyplasztika csak korai volt még összebujni. Van akinek csak fél év után lesz ugyanolyan mint régen. Nem kell türelmetlennek lenned kicsit várjál még 5 hét kevés idő.
Kontroll előtt nem is értem miért kell "összebujni"? és még sincs rendben minden kapsz egy jó fertőzést.
mért kell le hurogatni azért mert már őszebújt a párjával?
én szülés után 3 héttel már őszebújtam a párommal mivel h az utolsó 2 hónapban már nem lehetet és semmi bajom,a dokinak is emlitetem és mindent rendben talált
lehet lepontozni a kérdésre válaszolva majd helyre fog álni de azért emlícsd meg az orvosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!