Mennyi jóslótok volt az igazi fájás előtt? Nem darabra, hanem mondjuk hány napig volt szülés előtt? Kinek meddig tartott, hány percig?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 12:50
1/11 anonim válasza:
Nekem egy sem volt. Úgy kezdődött a szülés, hogy elfolyt a magzatvíz. Utána meg már nem jósló fájások jöttek.
2/11 anonim válasza:
Én már 36 hetesen éreztem a jósló fájásokat, szülésig többször előjöttek, de csak a 39.héten szültem.
3/11 anonim válasza:
Nekem a 36.héttől voltak jóslóim.Volt ami csak pár pillanat volt,de volt amikor (kb a 39.hét elején) már az órát néztem és 10 percesből volt 5-6.És egyik pillanatról a másikra elmúlt.
4/11 anonim válasza:
szia
Én szülés előtt kb 2héttel kezdtem érezni és csak úgy fájdogált, görcsölgetett. De nem mértem.
14hetes km
5/11 A kérdező kommentje:
és ha folyamatosan fáj,1,5-2 óráig az is jósló????szünet nélkül??
2009. jún. 10. 13:16
6/11 anonim válasza:
Ülj egy kád meleg vízbe.Ha elmúlik akkor jósló,ha erősödő akkor nézd az órád,vagy irány a kh.
De ha nagyon sz...rul vagy akkor inkább nézesd meg magad egy dokival!!
7/11 anonim válasza:
Szia.Nekem nem volt jóslóm egyáltalán,négy nappal a kiírt előtt,mint derült égből a villámcsapás elment a magzatvíz és másnap de.született meg a kisfiam:D Ráutaló jelek már voltak,szájdagadás,eltorzult fej:),még a hasam sem szállt le,úgyhogy nekem nem volt időm felkészülni,bár 21órát vajúdtam mire meglett.ez idő alatt volt időm parázni,de megérte:)
9hós manó anyuja
9/11 A kérdező kommentje:
iGEN,HÁLA MOST ELMÚLT.
NEM IS GONDOLNÁM,HOGY A MELEGVÍZ ILYEN JÓT TESZ:)KÖSZI CSAJOK!
2009. jún. 10. 13:54
10/11 anonim válasza:
Kitartást és könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!