Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pontosan milyen jellegű érzés...

Pontosan milyen jellegű érzés a fájás?

Figyelt kérdés

sziasztok! szültem már, de akkor indították, folyamatosan kaptam a "görcsöltetőket", majd leszakadt a derekam, hátam, de a ctg alig mutatott összehúzódásokat. a kitolási szakasz is úgy zajlott, hogy beszámolt a doki, nem akkor kellett nyomnom, amikor fájás jött, mert csak egybefüggő fájdalmat éreztem :)

most a 38. hétben vagyok a hugicával, reménykedem a természetben, de tudatlan is vagyok, olyan, mintha először szülnék :)

mostanában éreztem már "mindgyárt megjön" jellegű érzést és kicsi keményedést, összehúzódást is. nagyon furi volt :) ezek már jóslók voltak? a has melyik részén érzi az ember a fájást? olyankor össze is húzódnak az izmok, szóval keményedés is van?

bocsi ha buta a kérdés, de olyan kiváncsi vagyok :)

Köszi ha válaszoltok!

2009. dec. 16. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A mindjárt megjön és a keményedés az már jó :)

Én nem tudnám pontosan meghatározni, hogy milyen fájdalom, bár kétszer is átéltem, sok-sok órán keresztül, de csak az maradt meg bennem, hogy eszméletlenül fájt. Nem lehet semmihez hasonlítani, sem összetéveszteni, NAGGGYON fáj. Nekem legalábbis.

Könnyű és gyors szülést kívánok!

2009. dec. 16. 11:02
 2/5 Tittiritty ***** válasza:
100%

Szia! Én múlt héten hétfőn szültem, elég friss az élmény:-) Bár azt hiszem, hogy aki sok-sok órán keresztül vajúdik, az kicsit másképp éli meg a fájdalmat. Nekem sikerült 36 órát szenvednem és a végén csak császározni kellett:-( A jósló fájás nekem mensi-szerű, igazi fájáshoz képest enyhe görcsöket jelentett és rendszertelenül érkeztek, és pár óra múlva egyszercsak elmúltak. Másnap éjjel aztán beindultak a brutál fájások. Ugyanolyan mensi-szerű fájások, csak iszonyat erősek, egyre erősebbek és egyre sűrűbben érkeznek. Én egészen lent éreztem a hasamban, a keményedést nem éreztem, de valószínűleg azért, mert a fájdalom elnyomott minden egyéb érzést.

Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!

Titty és a csepp lányom, Lili

2009. dec. 16. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia én 8 hete szültem,nekem a joslok ugyanolyanok voltak mint a rendes fájás annyi külömséggel hogy derekamba hatott a rendes fájás ás rendszeresen jött.A menszi szerü görcs az joslo bár mondom nekem ugyanolyanok voltak,amikor jönnek a görcsök mérd az idöt esetleg vegyél egy meleg zuhanyt és ha mulik akkor tuti joslo ha nem akkor fájás.Nekem könnyü dolgom volt 4,5 ora alatt meglett a babám rögtön 5 perces fájásaim voltak,elösö baba.Sok sikert és könnyü szölést
2009. dec. 16. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! nagyon kiváncsi vagyok, és izgulok, hogy ezúttal természetesen menjen minden :)

hasznosak voltak a leírások, még egyszer köszi!

2009. dec. 16. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt: mintha ott ahol a szőr kezdődik benyúlt volna valaki, megmarkolt volna és csavarta volna a méhem meg mindenem ott belül, mint a rongyot szokás kicsavarni. Azt egy idő után nem lehet csavarni, de itt még az után is csavarták rendesen. Nagyon fáj!
2009. dec. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!