Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a jósló fájás,...

Milyen érzés a jósló fájás, és hány hetesen jön ki általában? Kinek mikor volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, olyan 30. hét körül nekem már volt, bár, elég gyengén, de fél éjjel 20 percenként szurkált a hasam. Nagyon megijedtem!

Aztán a 38. hét táján már komolyabb volt, 15 percenként és erősebb szurkálós görcsös dolog, szintén éjjel. 39. héten szültem.

2011. máj. 23. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a gyors választ!Én most 30+4napos vagyok.Ez lehet akkor jósló?:Enyhe has nyilalás ,apró görcs,hüvely nyilalás?
2011. máj. 23. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:

NA,ennyire egyszerre működünk? :)

ha rendszeres időközönként van, akkor sztem igen...de majd abbahagyja...és kezdi a 38.héten :)

2011. máj. 23. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:

figyu!

én szedtem MG + Ca-ot, Te? Ha nem, akkor írasd fel!

2011. máj. 23. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Háát nem rendszeres ma pl csak egyszer éreztem ezt a hasnyilalást.Görcs is csak 2másodperc:)és nem rendszeres ezt is jó ha 2xéreztem ma.Magne B van itthon.
2011. máj. 23. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is 30+4 vok :))) De nekem az elejétől keményedik a hasam, minden nap többször. Van amikor elég erősen, de nincs más gond, az előzőeknél is így volt. Mg nem segít, pihi sem, bár sokat pihenek. Ja, és jóslóim nem voltak soha különösebben, mind előbb született, de érettek voltak, szal nem volt gond :)

Amúgy a jóslók az utolsó hetekben szoktak lenni, ha jól tudom. Azt is olvastam, a keményedés azért van, mert növekszik a méh. Pihenj többet, és jó babuci várást :)Neked nem szakad szét a szemérem csontod????

2011. máj. 23. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:
:)De csak hááát hogy is mondjam,gáz egy kicsit,de csak akkor érzem ha pisilek.De akkor brutális.olyan mintha kő kemény lenne.Ez lenne az az érzés?
2011. máj. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!