Milyen érzés a jósló fájás, és hány hetesen jön ki általában? Kinek mikor volt?
Szia!
Hát, olyan 30. hét körül nekem már volt, bár, elég gyengén, de fél éjjel 20 percenként szurkált a hasam. Nagyon megijedtem!
Aztán a 38. hét táján már komolyabb volt, 15 percenként és erősebb szurkálós görcsös dolog, szintén éjjel. 39. héten szültem.
NA,ennyire egyszerre működünk? :)
ha rendszeres időközönként van, akkor sztem igen...de majd abbahagyja...és kezdi a 38.héten :)
figyu!
én szedtem MG + Ca-ot, Te? Ha nem, akkor írasd fel!
Én is 30+4 vok :))) De nekem az elejétől keményedik a hasam, minden nap többször. Van amikor elég erősen, de nincs más gond, az előzőeknél is így volt. Mg nem segít, pihi sem, bár sokat pihenek. Ja, és jóslóim nem voltak soha különösebben, mind előbb született, de érettek voltak, szal nem volt gond :)
Amúgy a jóslók az utolsó hetekben szoktak lenni, ha jól tudom. Azt is olvastam, a keményedés azért van, mert növekszik a méh. Pihenj többet, és jó babuci várást :)Neked nem szakad szét a szemérem csontod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!