32 hetesen általában, hágy órára van meg a 10 magzatmozgás?
Mi is ezen nevettünk a párommal, hogy nálunl nem az előírt napi 10 mozgás van, hanem félóránként 10. Szóval nálunk is nagyon aktív a baba. Tegnap előtt volt elősször, hogy pont nst-n voltunk kiírás előtti napon, és a baba békésen aludt odabent, nem érdekelte, hogy mindenki arra vár kint, hogy rugdosson egy kicsit. Itattak, mozgattak, mindent csináltattak velem, hogy felébredjen szegény. Tehát ezzel pont belecsúsztunk egy alvós időszakba. De hát néha aludnia is kell szegénynek. Utána bezzeg nem volt hajlandó megnyugodni. De had mocorogjon csak.
Szóval szerintem örülj, hogy ennyit mozog. Nekem mindig azt mondják a dokik, hogy az jó, ha sokat mozog.
32. héttől elég sokat jóslózok, lehet, Te is fogsz. Azt mondják, mozgékony babáknál gyakoribb lehet a jósló fájás.
Sok boldogságot!
40+1
Szia!
Én is ugyanígy vagyok. 32. héttől 36. hétig már 10 órára meg volt a 10 mozgás:-) Nagyon aktív kisbaba:-) Most 37+3 vagyok és kb. 1,5 hete picit már kevesebbet mozog, de 12-ig így is meg van a 10 mozgás.
Az én babómat nagyon könnyű felébreszteni NST-n, rendesen kikéri magának, ha piszkálják és akkorákat rúg, hogy úgy érzem kilyukad az oldalam:-)))) Nagyon édes:-)
Valóban, ahogy az előttem szóló írta, nekem is sok jóslóm van. Egyre gyakrabban és egyre erősebben. Lehet tényleg azért mert nagyon aktív a babánk. Én ezeket már a 30. héttől érzem, bár akkor még nagyon gyengék voltak.
További szép babavárást, könnyű szülést Nektek!!!!
Én 37+5 vagyok.15 perc alatt 16 mozgás...
Már 2 hete kell nekem is jegyeznem az orvos felé!
Inkább rugja ki az oldalunkat minth azon idegeskedjünk h miért nem mozdúl:))
az én babám is aktiv a férjem is nevetett a számoláson mondta is hogy nekünk egy nap 340 mozgás is megvan:D
Örüljünk neki,tényleg jobb mintha azon idegeskednénk hogy nem mocorog.üdv 37+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!