Magzatmozgás számolás? Többi lent
Tegnap a tanácsadáson beírták a kiskönyvembe, hogy magzatmozgás számlálása, de nem mondtak semmit. Én meg csak otthon néztem meg, hogy miket írtak bele. Hogyan kell számolni?
30 hetes vagyok
Általában adnak egy rácsos táblázatot (helyfüggő...), amibe kell jelezni azt az időpontot reggeltől számolva, amikorra meg volt a 10 magzat mozgás.
De mivel nincs jelentősége, így sok helyen nem is csinálják, hiszen úgyis felfigyelsz arra, ha már nem mozdul egyáltalán egész nap a babád.
Nekem adott a védőnő táblázatot, kérdeztem mi értelme van, azt mondta, ha minden rendben van akkor semmi, viszont ha valami probléma adódik a vizsgálatnál ez az első amit kérnek. Szóval ez a védőnők védelmében van, hogy Ők felhívták erre a figyelmed (mármint hogy figyeld a magzat mozgását), a többi a Te felelősséged.
Én nekem 32.héttől kellet számolni,és jelölni egy rácsos rubrikán:reggel 9-kor kellett kezdeni számolni a mozgást-kb este kilencig!!!
Szerintem is felesleges irkálni,mert az ember alapból fel figyel ha nem lenne mozgás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!