Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a jósló fájás? Milyen...

Mi az a jósló fájás? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Menses görcshöz hasonló összehúzódás.

Nekem a 33. héttől volt napi 3-4 alkalommal ilyen, de keményedéseket, amik fájdalmatlanok voltak, már a 20. héttől éreztem. (38. hétre szültem.)

2011. júl. 17. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 36. héttől jelentkeztek. Mindig este, mikor már lefeküdtem és úgy éreztem, mintha lökésszerűen feszülne szét a medencém és a szemérem csontom. Sokszor azt hittem, hogy beindul a szülés, de max. fél óra múlva minden elmúlt. Végül 41. hetesen burokrepesztéssel indították be a szülést:(
2011. júl. 17. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:
35 hetes vagyok és nekem is menses szerű görcseim vannak, én általában reggel érzem, a medencém is fáj. Keményedni 23 hetesen kezdtem. De akkor ezek szerint ez nem jelenti azt, hogy hamarosan szülni fogok? És 35 hetesen már normális, ha jóslókat érzek?
2011. júl. 17. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Normális ne aggódj!

A hasadra/méhed környékére engedj ilyenkor meleg vizet; ha elmúlik akkor csak jósló :o)

2011. júl. 17. 13:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm! :)
2011. júl. 17. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem voltak görcseim hanem a fenekem fájt vagyis székelési ingerem volt csak.Kis történetet had osszak meg:

Jártam minden hova:szülés felkészítőre,jógára...stb a létező összes helyre.Mindenhol azt mondták ha nem kemény a hasam nem görcsölök akkor sem jósló sem szülés jele nem valószínű.A szkelési ingerre is csak jóslót mondtak.Meleg vízzel kell a pocakot zuhanyoztatni vagy a derekat ha enyhüakkor jósló ha felerősödik akkor vannak fájások.Bevágtam az egész tananyago:))

40+2 naposan kórhába kerültem hasmenéssel amire a dokim azt mondta hogy biztos olyan kaját ettem mert hogy az én hasam atán nem keméynedet be.Én úgy éreztem 2 nap után haza engedett 40+4 napos terhesen.Aznap kezdődöt megint a szkelési inger(bocsi máshogy nem tudom leírni de olyan volt mintha a fenekemnél akart volna kijönni a baba de nem lett volna nyílás)erre én nem akartam bemenni mondván engem nem küldenek mégeygszer haz mert ma engedtek el.Azt hitem csak jósló.Este 9-ig vártam mikor apósom felhívta a kórházat hogy a menye nem akar bemenni de ezek a tünetek vannak mit csináljunk:az mondták forró víz meg Magne b6:((Erre a kádba felerősödött minden nagyon fáj a fenekem,hasma még mindig semmit nem éreztem,nem volt emény nem voltak időszerű fájásaim.10kor mentőt hívtak hozzám mert már nem bírtam olyan bélgörcs szerű fájdalmaim voltak.Mentős nagyon bunkó volt hogy miért 1 perces fájásokkal kell szólni siessünk mert nem fogunk beérni.Ht igaza lett majdnem mert a liftbe már ki akart jönni a fiam.....10:50kor már végeztekvelem kezembe a kisfiam,varratok stb.Ennyit arról hogy nem minden nő ugyan azt érzi mint mások.Persze fogadott dokim épp családi összejövetelen volt így nem volt bentMásnap bejöt nézte a jelentést és csodálkozott ő is hogy nem voltak rutinszerű fájásaim.Én úgy szültem hogy semmi "vajúdásom"nem volt a mérhetetlen popsifájdalomon kívül.Én azóta mindenkinek azt tanácsoltam hogy bármi apró másfajta fájdalmat érezz inkább menjen be potyára minthogy ne kórházba szüljön meg:)))Sok sikert és könnyű gyors szülést kívánok!!!2 éves anyukája:)))

2011. júl. 17. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vok:bocsi a kihagyott,elírt betükért:))

Még annyi a kórházba mikor telefonáltak az ügyeletes dokival beszéltek akinél végülis szültem és ő is nagyon csodálkozott hogy maga telefonált xy helyről akinek csak jósló fájásai voltak??erre én igen:))

2011. júl. 17. 14:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy végül nem lett semmi bajotok és még időben beértetek a kórházba! A magzatvized mikor folyt el?

Egyébként felhívtuk a kórházat, azt mondták, csak akkor menjünk be, ha a fájások szabályos időközönként jelentkeznek és egyre erősebbek vagy ha elfolyik a magzatvíz. Amúgy meg szerdán kell mennem dokihoz. Remélem még egyben leszünk! :)

2011. júl. 17. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
14:51 vok:))a fürdő kádba:((igen sajna nekem is azt mondták,hogy csak akkor menjek,de hát így alakult.Sok sikert és még nagyon rér a pocaklakód hogy kibújjon:))
2011. júl. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!