Milyen érzés a jósló fájás? Úgy értem, honnan tudom, hogy az az?
Csak előre szeretnék felkészülni, h ne érjen meglepi
34 hetes
Én is 34 hetes vagyok és nagyon izgulok.Remélem nem haragszol,hogy ide írok de én is kíváncsi lennék a válaszokra.Egyébként nekem a védőnő úgy mesélte,hogy görcsöket fogok érezni gyengébbet,erősebbet,hosszabbat,rövidebbet.
Jó egészséget kívánok Nektek!
szia!
Semmi baj, látom, nemcsak én vagyok kíváncsi... remélem, kapunk érdemleges válaszokat! hasonló jókat nektek is! amúgy Te hol fogsz szülni?
szia!
Bp. János kórház, és júni 30. Első baba, kisfiú a kis pocok:) Kb 1,5 hónapja iszonyúam vizesedek, sajna semmi nem használ, és a kezem is zsibbad :( de ettől függetlenül nagyon jól viseltem és viselem is, teljesen panasz és problémamentesen, a vizesedésig észre sem vettem, h terhes vagyok, 1 hónapja még bicajoztunk a férjemmel:) alig híztam, bár a vím miatt így is elefánt vagyok! szóval, már nagyon várom, hogy megszülessen,mert most viszont már nagyon nehéz az állandó kéz láb vizesedés és hátfájás miatt:) Remélem, könnyű szülés lesz! Neked is ezt kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!