Milyen érzés a fájás?
Figyelt kérdés
A derék,alhas,has fájdalom fájáskor,pl.éles vagy inkább tompa.2013. nov. 21. 14:05
1/6 anonim válasza:
nehéz leírni, ahogy az orgazmust is, és tényleg elfelejti az ember, felidézni is nehéz, inkább "erősen tompa", ha a tompa az, hogy egy tompa ököllel nyomogatnak, akkor ez olyan, mintha két ököllel egyszerre és minden irányból... kb, a tolófájás meg mintha kakilni kellene és nem tudod visszatartani.
2/6 anonim válasza:
a vajúdási fájdalom?nekem semmivel se volt összehasonlítható és semmi köze nem volt a menstruációs fájáshoz.de mindenkinek más.mikor szülsz?
4/6 anonim válasza:
Tompa, és egyre erősödik a fájás során, nekem olyan volt, mintha belül erősen megmarkoltak volna...
5/6 anonim válasza:
Úgy fájnak ott lent a csontok, mintha tépnének..eltűnik tér és idő..csak te vagy és a fájdalom...a percek hosszu óráknak tűnnek, aztán a fájások között csönd, mintha megszűnne a világ, és újra tovább és tovább, míg végre a kezedbe nem adnak egy kis csomagot, egy kis lényt, aki mostantól csak rád van utalva..nem tudsz felkészülni, hogy mennyire fáj, mert nem szoktak erről beszélni a nők..de nem is fontos hidd el..mert aztán ott az a kis emberke..és újra csinálnád úgyis bármikor
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Tompán fáj, majd az idő előrehaladtával egyre erősödik. Aztán amikor 1-2 percenként jönnek és úgy érzed teljesen összefolyik az idő két fájás között, akkor már szinte elviselhetetlen. Számomra mindig egy hegycsúcshoz volt hasonló egy-egy fájás. Indultam az aljáról, egyre csak föl és föl, míg teljesen fel nem értem a "csúcsra", aztán a múló fájdalom, amikor ernyed a test. Nem hasonlítható a menstruációs görcshöz, mert az semmi a szülési fájdalomhoz képest. Viszont a saját tapasztalatom alapján, amikor felfekszel az ágyra és azt mondják, hogy háton feküdj, akkor erősen tiltakozz! Amikor az ember alhasa és dereka egyszerre görcsöl és fáj és majd szét hasad, az borzalmas! :/ Viszont a végeredmény maximálisan megéri!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!