Milyen érzés a derék fájás szülésnél?
Figyelt kérdés
Fájáskor. Pl.tompa,görcsös,éles,feszítő stb.2013. okt. 15. 13:03
1/8 anonim válasza:
Szüléskor van egy mindent átható fájás. Külön a derekadat nem érzed.
2/8 anonim válasza:
én éreztem külön a derekamnál, de leírni nem tudom, mert ehhez hasonlót soha nem éreztem. Leginkább mintha belülről szét akarnának feszíteni
3/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt a derekam,én csak elől éreztem,a hasam alsó részén,olyan menstruációs görcsre emlékeztető fájdalmat.
4/8 anonim válasza:
Nagyon rossz, feszítő érzés, mintha belülről valaki szét akarna feszíteni kb..:)
5/8 anonim válasza:
Csak mind kettő oldalon,vagy csak az egyik oldalon érzed, hogy fáj derekadf belenyilal.
6/8 anonim válasza:
Nem fájt a derekam. A medencém sem. A hátam sem. Viszont az egész hasfalam igen, olyan volt, mintha épp a belső szerveimet csavargatták volna. Kitolásnál pedig a gátnál volt égő-feszítő érzés.
7/8 anonim válasza:
én azt tapasztalom mindenkinek máshol és máshogy fáj.
én olyan "szerencsés" voltam, hogy a derekamnál és a hasamnál is éreztem. utóbbinál alul, derekamnál vastag sávban és ahogy előttem is írták nagyon erős, belülről jövő, szétáradó, számomra hatalmas fájdalom...masszírozták, ez nagyon jól esett és enyhített. arra emlékszem még, hogy ez a fájdalom egy erős nyugtalanságot is okozott, mert nem volt jó egy helyben, mozogtam, mentem volna, de ugyanakkor annyira fájt az egész altájam, hogy nem bírtam menni...:-/
8/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt a derekam és a hasam sem a méhszájam fájt ott éreztem fájdalmat csak szinte éreztem ahogy nyílik. Szerintem mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!