Milyen érzés a gyenge fájás?
Figyelt kérdés
Akinek 30-40-45-ös fájással indult a szülés.A gyenge fájások inkább tompa,húzó,feszítő érzés mint görcsölős,vagy gyenge görcs is lehet az alhasban?2013. dec. 9. 12:34
1/3 anonim válasza:
Én azt nevezem annak, amikor az egész hasam teljesen bekeményedik, de csak enyhén fáj.
Hogy mit mutat ilyenkor a gép azt nem tudom, sosem voltam "gyenge fájásokkal" CTG-re kötve.
2/3 Kiki01 válasza:
Hát nekem akkor fájt alegjobban mikor csak 10-20-asokat mutatott, a 70-es meg meg se kottyant. Szóval szerintem nem azt méri hogy mennyire fáj hanem hogy mennyire hatékony.
3/3 anonim válasza:
Szia, nekem mutatott 90-es fájásokat is, de konkrétan semmit nem éreztem... ezért 2 óra múlva megkaptam az oxi infúziót, na ott már az 50-60-as is érezhető volt, fölment 120-ig onnan jött vissza 0-ra. Tompa, feszítős érzésnek mondanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!