Összefügg? Kérlek írjatok minél többen!
Azt hallottam,hogy akinek erősek voltak a menstruációs görcsei az nagyon fog szenvedni szüléskor mert négyszeresen fog fájni.Ez igaz?Én annyira félek!
37 hetes első babás anyuka

Nekem a 29 évem alatt talán 2x volt menstruációs görcsöm amúgy nem szoktam érezni egyáltalán semmit amikor megjön. Persze más jelekből tudom de fájdalmam nincs csak kellemetlenség.
Szülésnél viszont azt hittem, hogy ott maradok. És ezt nagyon komolyan mondom. Szóval szerintem sincs összefüggés ill. nálam az ellenkezője igaz az állításodnak.
Ne félj! Túl leszel rajta és aztán nem fog érdekelni. Már én is a következőt tervezem pedig azt mondtam, hogy nem normális aki ezt hajlandó 2x is végig csinálni.

szia!
nekem rettenetesek voltak a menstruációs görcseim és én is rettegtem a szüléstől. A szülési fájdalom EDÁval elviselhető, EDA nélkül borzalom, de mégis jó átélni. Amikor épp nem fáj, mosolyog az ember. Csak a vajúdás rossz (nekem 11 óra volt), a szülés már nem és utána el is felejted az egészet. Ne félj, ügyes leszel. Könnyű szülést neked:)

Pont ma írtam ki egy ehhez hasonló kérdést, de csak most olvastam a tiédet. Én pont a fordítottját hallottam. Érdemes elolvasni, nekem mit írtak! Ugyanaz a para!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
38 hetes kismama

Szia!
Hogyan alakultak a dolgok?
Jó babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!