Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Összefügg? Kérlek írjatok...

Összefügg? Kérlek írjatok minél többen!

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy akinek erősek voltak a menstruációs görcsei az nagyon fog szenvedni szüléskor mert négyszeresen fog fájni.Ez igaz?Én annyira félek!

37 hetes első babás anyuka

2009. dec. 1. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.2 gyerekes anyuka
2009. dec. 1. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem a 29 évem alatt talán 2x volt menstruációs görcsöm amúgy nem szoktam érezni egyáltalán semmit amikor megjön. Persze más jelekből tudom de fájdalmam nincs csak kellemetlenség.

Szülésnél viszont azt hittem, hogy ott maradok. És ezt nagyon komolyan mondom. Szóval szerintem sincs összefüggés ill. nálam az ellenkezője igaz az állításodnak.

Ne félj! Túl leszel rajta és aztán nem fog érdekelni. Már én is a következőt tervezem pedig azt mondtam, hogy nem normális aki ezt hajlandó 2x is végig csinálni.

2009. dec. 1. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:

szia!

nekem rettenetesek voltak a menstruációs görcseim és én is rettegtem a szüléstől. A szülési fájdalom EDÁval elviselhető, EDA nélkül borzalom, de mégis jó átélni. Amikor épp nem fáj, mosolyog az ember. Csak a vajúdás rossz (nekem 11 óra volt), a szülés már nem és utána el is felejted az egészet. Ne félj, ügyes leszel. Könnyű szülést neked:)

2009. dec. 1. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom: NEM, ez oltári nagy hülyeség.
2009. dec. 2. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia!ÉN négy hete szültem.Én ugyanígy féltem a szüléstől,mint te.Nagyon erős menszeszem szokott lenni,hányással,ájulásérzéssel,stb.De a szülésem semmivel nem volt rosszabb,sőt talán épp ezért kellemesen csalódtam.Én úgy érzem könnyen szültem.Neked s kellemes emléket kívánok róla,és jó egészséget mindkettőtöknek.Még annyit a szülésznőn sok múlik.
2009. dec. 3. 09:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Pont ma írtam ki egy ehhez hasonló kérdést, de csak most olvastam a tiédet. Én pont a fordítottját hallottam. Érdemes elolvasni, nekem mit írtak! Ugyanaz a para!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

38 hetes kismama

2009. dec. 4. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogyan alakultak a dolgok?

Jó babázást!!

2010. jan. 10. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!