Esett valaki főiskolán/egyetemen teherbe? Hogy oldotta meg utána az életét? Befejezte, folytatta a sulit? Átment levelezősre, halasztott? Kérlek titeket írjatok minél többen
szia. én igen. márciusra voltam kiírva, februártól egyéni tanrendes lettem. onnantól csak vizsgázni jártam be. gyakorlatokat a lakhelyemen végeztem engedéllyel. 200 km-re volt a suli, előtte nappalis voltam. vizsgákra a gyerekeket is bevittem, megengedték.
a 3. gyerekkel 7 hós terhesen államvizsgáztam. summa cum laude
Szia én most vagyok 11 hetes fősulira járok. Hála istennek elég laza az órarend. Én tudtam hogy terhes leszek valamikor mivel már egy éve próbálkoztunk a férjemmel akkor még másik szakra jártam.
Áprilisba lesz baba de majd megoldom hogy minden jó legyen mert nem szeretném itthagyni ezt a szakot.
Megfordult bennem a kérdés hogy csak én vagyok ilyen buta hogy egyszerre akarok mikndent csinálni vagy én csinálom jól.
Én is kíváncsi vagyok más hogy bírja vagy bírta.
Nappalin vagyok amugy de nem szeretnék levelezősre járni. Vannak csop társaim akik e mellett dolgoznak és megértik akkor ezt is értsék meg. Én vigyázok magamra.
22/l 11hk
Sógornőm 3. éves volt, mikor teherbe esett a nagyobb fiával. Június 2.-ára volt kiírva, akkor reggel elment egy vizsgálatra, 2 ujjnyira nyitva, elment szigorlatozni, 5ös lett, majd éjjel ment szülni.
Ja, és ő is egyéni tanrendes lett, mikor már nem bírt bemenni, tehát csak vizsgázni járt be, a csop.társaival meg megbeszélte, hogy a jegyzeteket eljuttatják neki.
A 4. évet is egyéni tanrendesként fejezte be, simán letette az államvizsgát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!