Akinek az első szülése császár volt, hogy alakult a második? Kérlek írjatok minél többen! Arra volnék kíváncsi, hogy az első császár mi miatt lett az és a második szülés, hogy zajlott sima lett vagy császár és ha császár akkor mi miatt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 07:21
1/5 anonim válasza:
Nemrég kérdezte valaki ugyanezt.
Nekem az elsö császár volt (sürgösségi, mert nem tágultam), a második sima szülés (kb 1 óra alatt meg is volt, ebböl 7 perc a kitolás).
Sokban függ attól, hogy miért volt az elsö császár, másrészt meg az orvostól is függ - sok orvos szivesebben császároz feleslegesen is, meg az anyától is, mert sokan nem akarnak természetes úton szülni.
2/5 anonim válasza:
Az első császr lett a baba rossz szivhangja miatt. A második is császár lett az első császár miatt.
3/5 anonim válasza:
Az első sürgősségi császár volt koraszülés miatt (29 hét), a második 21 hónap múlva hüvelyi szülés volt (39 hét).
4/5 anonim válasza:
Szia, első császár volt, mert nem tágultam, ennek 20 hónapja. Most 2 napja szültem, ismét császárral, vékony heg miatt. Most is itt szuszog a kórházi ágyon mellettem...
5/5 anonim válasza:
Első császár a rossz szívhang miatt, a második is császár az első császár miatt :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!