Összefügg? Kérlek írjatok minél többen!
Azt hallottam,hogy akinek erősek voltak a menstruációs görcsei az nagyon fog szenvedni szüléskor mert négyszeresen fog fájni.Ez igaz?Én annyira félek!
37 hetes első babás anyuka

Sztem nem függ össze! De asszem nem az én példámat szeretnéd olvasni első babát várva, így nem írom le... :-)
De kérhetsz epidurális érzéstelenítést is, ha félsz.
Minden rendben lesz, évszázadok óta túlélik a szülést a nők, sőt sokan több gyereket is vállalnak a fájdalmak ellenére. (egy 3 gyermekes anyuka)

Ez hülyeség! Nem függ össze egyáltalán. Viszont azt nem lehet megjósólni, kinek mennyire fog fájni. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.
Ne félj! Ha nagyon nem bírod a fájdalmakat kérhetsz fájdalom csillapítást, már van egy csomó lehetőség. Nekem szünet nélkül jöttek a fájások, mire a kórházba beértünk, de már nem adtak mert ki voltam tágulva. Azt mondták mindjárt szülünk, mit akarok? És tényleg? Az elejétől a varratokig 4 óra telt el! Ha félsz annál rosszabb, mert még ezen is görcsölsz. Egyébként pedig: mindannyian túléltük :))

Nem. És csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is seperc alatt kint volt a baba, nagyon fájt, de eszembe sem jutott, hogy kérjek fájdalomcsillapítást, nem is lett volna rá idő /nem egész egy órát voltam a szülőszobán/. Ha elhúzódik a szülés érdemes megfontolni a lehetőségeket, de nem erre kell készülni, hanem arra, hogy ilyenre még gondolni sem lesz időd:-)
Amúgy a fájdalom itt és most az egyszer jóbarát. Minél jobban fáj, annál jobban tágulsz és annaál hamarabb vége és találkozhatsz életed értelmével. Gondolj erre, neki is fáj és neked is a fájdalomcsillapítás lassíthatja a folyamatot és az nem feltétlen jó a babának.
Hajrá, nem olyan vészes, sőt... kicsit irigyellek is:-DD

Nem függ össze.
2 gyereket szültem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!