Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha itthon folyik el a magzatví...

Ha itthon folyik el a magzatvíz kimennyi idő után ért be a korházba? és milyen pózban utazott a kocsi elsö vagy hátsó ülésén?

Figyelt kérdés

mindenki mást mondd légyszi segitsetek,ha az elsö ülést jol hátra huzom és lefektetem az jo ,vagy inkább hátul a hátsó ülésen feküdjek el amennyire tudok?ilyesztgetnek h a babának igy me ugy.....

39 hétben lévö kismama

2009. nov. 28. 22:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11:16-os vagyok, nekem a nőgyógyászom mondta, mindkét gyerekemnél, a vége felé többször is, pedig az első baba elég korán beékelődött.
2009. nov. 30. 10:39
 22/25 anonim ***** válasza:
22:16-os, akkor azért, mert neked 30 évvel ezelőtt be kellett villamosozni, mert hiába vártad volna a mentőt, ezért a kérdező is bátran bemehet akár biciklivel is? Nem értem a logikád. Az tök jó, hogy neked és a babádnak nem lett semmi baja, de egyrészt ma már azért jó eséllyel odaér bárhová a mentő, másrészt szerintem fontosabb a biztonság.
2009. nov. 30. 10:45
 23/25 anonim ***** válasza:

fontos tényező, hogy hogyan megy el a magzatvíz.

Nekem nagyon kellett pisilnem éjjel és amikor felálltam, akkor kb. 2 dl víz csurgott a lábam között, nem tűnt olyan soknak és nem is jött több. Kb. 5-10 perc múlva jött a következő adag és akkor tudtam, hogy ez a magzatvíz. Annyire pánikba estem és felpörögtem, hogy egyszerűen nem tudtam lefeküdni pedig tudtam, hogy mindenki azt ajánlja ilyenkor. összerámoltam, lefürödtem és normális ülés helyzetben egy törülközővel a lábam között bementünk a kórházba. A doki azt mondta, hogy mivel kis mennyiség távozott szinte csak szivárgott folyamatosan, ezért kicsi az esélye, hogy a köldökzsinór előrekerüljön. Csak abban az esetben, ha nagy mennyiség távozik akkor van rá nagyobb esély. Akkor is csak az első pár percben kell feküdni.

2009. nov. 30. 22:44
 24/25 anonim válasza:
Nekem éjszaka ment el a magzatvizem, én még itthon lezuhanyoztam és vártam, hogy elálljon a "vízesés", ha jól emlékszem a wc-n ülve. Nekem se a védőnő, se a doki nem mondta, hogy hívjak mentőt! Vidáman mentünk be a kórházba, elől ültem az anyósülésen, majd másnapra meg is lett a 'kisfiam'! Ahogy kényelmes, úgy utazz be! Könnyű és gyors szülést kívánok!
2009. dec. 1. 08:47
 25/25 anonim ***** válasza:

Én a magzatvíz elfolyása után másfél órával értem be a kórházba, a kocsiba meg a kormány mögött ültem :)

Ne parázz, úgyis érzed majd mi a jó, könnyű szülést!

2009. dec. 1. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!