Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha itthon folyik el a magzatví...

Ha itthon folyik el a magzatvíz kimennyi idő után ért be a korházba? és milyen pózban utazott a kocsi elsö vagy hátsó ülésén?

Figyelt kérdés

mindenki mást mondd légyszi segitsetek,ha az elsö ülést jol hátra huzom és lefektetem az jo ,vagy inkább hátul a hátsó ülésen feküdjek el amennyire tudok?ilyesztgetnek h a babának igy me ugy.....

39 hétben lévö kismama

2009. nov. 28. 22:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem folyt el a magzatvizem, csak fájások voltak, de én elöl ültem, simán úgy, mint bármikor máskor. Eszembe sem jutott, hogy máshogy kéne, odafelé úton még vígan beszélgettem anyukámmal :)

Mondjuk a magzatvíznél más, akkor azért már nem árt sietni (én nagyon ráérősen mentem befelé).

2009. nov. 28. 22:09
 2/25 A kérdező kommentje:
köszike a válaszod.igen a viz miatt vagyok kétségbe esve ugyanis azt hallottam azért kell hátul feküdni a köldökzsinór ne csuszzon elöre mert az nem jo a babáknak.
2009. nov. 28. 22:13
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Amikor nekem elment a magzatviz, akkor villamoosal mentem be a kórházba (kocsink nem volt), kb fél óra volt az út, semmi baja sem lett a babának.
2009. nov. 28. 22:14
 4/25 anonim ***** válasza:
Állítólag azért nem jó olyankor állni, mert a víz "sodrása" a baba feje elé viheti a köldökzsinórt és ha beékelődik a feje, elnyomhatja a köldökzsinórt, amit gondolom nem kell folytatnom, mi okoz. De szerintem az elég, hogy az első ülést elfekteted.
2009. nov. 28. 22:24
 5/25 anonim ***** válasza:

Szia

Ha már beékelődött a baba feje, akkor a zsinór nem sodródhat előre.

Ha még nem szállt le a pocakod, és a baba feje nincs a helyén, akkor a legjobb, ha mentő visz be. Amint folyik a vized, feküdj hanyatt!

Ha faros a babád, akkor mindenféleképpen csak fekve és mentővel!

Nekem nem szállt le a pocakom, pedig már mindenórás vagyok:) Második baba lesz.

Remélem nem folyik el a vizem itthon, kivárja, amíg befekszem a kórházba szerdán:)

2009. nov. 28. 22:38
 6/25 anonim ***** válasza:
nekem vas. este ment el a magzatvizem igaz már a korházba voltam de semmi nem történt utána ,szépen mentem lefeküdni majd másnap reggel szülésinditás...
2009. nov. 28. 23:34
 7/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem megindított szülésem volt, burkot reoesztett a doki, és hanyatt voltam, és elkezdett esni a szívhang... :-( aztán másképp kellett fordulnom és minden ok lett. Szóval ezt csa kazért írom, mert nem egyértelmű, hogy hanyatt fekve minden ok. Vagy a megindított szülés szerintetek más???
2009. nov. 28. 23:54
 8/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem itthon folyt el a magzatvíz és mentővel mentem be mert a védőnő azt mondta ( a fent említett köldökzsinór előre csúszás miatt).

A mentőben feküdtem, kb. fél óra alatt beértünk a kórházba.

2009. nov. 28. 23:57
 9/25 anonim ***** válasza:
48%

Szia! Nekem 22.40kor folyt el itthon a magzatvizem és 23.30ra értünk be a kórházba. Én itthon még "nyugodtan" lezuhanyoztam, betettem a táskába, ami hiányzott és indultunk. A kocsiban elöl ültem, mint mindig, eszembe sem jutott lefektetni az ülést.

nekem nagyobb gondot okozott a kocsiig való eljutás, illetve az osztályra való feljutás a folyamatosan csordogáló magzatviz miatt :-) mert nincs olyan betét, ami hosszabb ideig felfogja azt a mennyiséget :-D

2009. nov. 29. 00:16
 10/25 anonim ***** válasza:

szia! Én védőnőm is azt mondta, hogy ha ilyen van, feküdjek le, hívjak mentőt... 2 napig nem aludtam utána.

aztán a dokim mondta, hogy a védőnők nagyon szeretnek riogatni, ha elfolyik a víz, zuhizzak le, nézzem át a bőröndöm, 2 órát kapok, hogy beérjek :)bár már beékelődött babám feje, nekem is túlzásnak tűnik ez a fekvés, mentőzés :)

persze jobb félni :)

2009. nov. 29. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!