Ha itthon folyik el a magzatvíz kimennyi idő után ért be a korházba? és milyen pózban utazott a kocsi elsö vagy hátsó ülésén?
mindenki mást mondd légyszi segitsetek,ha az elsö ülést jol hátra huzom és lefektetem az jo ,vagy inkább hátul a hátsó ülésen feküdjek el amennyire tudok?ilyesztgetnek h a babának igy me ugy.....
39 hétben lévö kismama
Pózolni?:)
Én bevezettem két fájás között a kórházba és megszültem.
Előző vagyok, és csak leírom....én azért kicsit felelőtlennek érzem azt a hozzáállást, hogy nekem se lett semmi bajom, mikor bevezettem, bevillamosoztam, stb. elfolyt magzatvízzel, tuti neked se lesz.
Mert egyáltalán nem biztos! Ha az a szabály, hogy le kell feküdni és mentő szállíthat, akkor én a helyedben ehhez tartanám magam. Lehet, neked se lenne semmi bajod (és a babádnak se), ha futva vagy lóháton mennél elfolyt vízzel szülni, de én nem kockáztatnék! Legfontosabb a baba biztonsága! Gondolom, nem véletlenül találták ki ezt a szabályt, hanem mert volt, akinél súlyos problémát okozott. Vigyázz magatokra! Könnyű, szép szülést!
ma 11:16-os: én irtam a bevillamosozást - ezelött 30 évvel szültem, ha én akkor lefekszem és várok a mentöre, még most is várhatnám...
Akkoriban senkinek sem jutott volna eszébe, hogy ha elmegy a magzatviz, akkor várjon otthon, amig valaki érte jön. Ha el akartál jutni a kóházba, akkor nehettél gyaolg vagy villamossal.
Nekem is a doki, háziorvos és a védőnő is a mentőt mondta.
Én éltem is a lehetőséggel, nem taxira vártam stb.
A mentőknél a diszpécser elmondta mit csináljak, míg kiér a mentő és ennyi. Azért ő csak egy hozzáértő volt...
Anyukám 30 évvel ezelőtt szült engem, rá 5 évre a húgomat, faluban laktunk, mégis kiért a mentő, azért nem volt olyan tragikus az az idő sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!