Mit gondoltok arról hogy a babát ablakon keresztül mutogatják és 3 óránként viszik etetni?
Egy ismerősöm szült olyan helyen ahol :
- ha látogatóba megy ( akár az apuka) csak 2 percre az ablakon keresztül megmutatják..akkor fényképezhet stb.....ez az ismerősöm 6 napig csak így "érintkezhetett" a lányával
-valamint hogy az etetésen kívül nem lehet anyukával a baba...tehát 3 óránként viszik a babát fél órára..
Ti mit gondoltok erről ?
Elbírnátok viselni.?

Nincs ebben semmi különleges. Első babánál babás szobát kértem, de nem volt hely, külön az általad leírt szobába raktak.
Nyilván a baba érdeke, hogy nem engednek be hozzá idegent , de még az apát sem, mert megóvják a baciktól.
Éjszaka nem tápszert kapnak,hanem semmit sem. Ötkor hozzák az első etetésre. Nekem jó volt, mert kicsit tudtam pihenni, és a gyermekem az első perctől megtanulta, hogy éjszaka aludni kell.
A második kisfiammal ilyen szobát kértem, de akkro meg babásba volt hely. Ott is jó volt, ott meg ugye az, hogy egyből látod a babát, de sokkal kevesebb lehetőség van pihenni.
Ha lenne harmadik, nem tudom melyiks szobát választanám, mert mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is.
Mellesleg , ha valakit császároznak, ott automatikusan kerül az anyuka a sima szobába. Nincs olyan,hogy elbírná -e viselni. Másodnapos császáros örül hogy lélegzik, nemhogy ellássa a babát!

Ahol én szültem ott az első két napban 3 óránként hozzák szopizni a babát de éjszakára nem. Majd a 3.napon volt velem egész nap-csak éjjel nem. De be lehetett tolni a csecsemősökhöz bármikor.
A mutogatás meg ugy volt, hogy a látogatási időn belül bármikor megmutatják DE!! egy nap csak egyszer, uyhogy az egész család egyszerre menjen.

Egyetértek veled 17-es
Soha nem bírnám ezt elviselni....ahogy a bnőm mesélte az ottani dolgokat...háát.....és látszott rajta hogy neki ez tetszett,nemvolt vele gondja
Ráadásul mesélte hogy amikor elvileg hozták etetni őket,már nemvolt éhes a pici mert nembírta ki 3 óráig,éhes volt,így kapott tápszert.viszont így meg nem szopizott és nem indult be a teje
Csak fejte-fejte az anyja de ugye az nem olyan....és szegény pici azóta is tápis
Mondtam is a bnőmnek hogy ha valami nagyon nagy dolog miatt ott kellett volna szülnöm ( 5 km-re van tőlünk..de én inkább mentem 30 km oda ahol szültem )... tehát ha ott kellett volna szülnöm,akkor nagy valószínűséggel én lettem volna az. első nő aki ordítva követeltem volna vissza a fiamat...olyan nincs hogy ez itt nem így van...adják ide vagy én bemegyek érte és megyünk át máshova

11-es vgyok!
Akkor kedves kérdező és 17-es, engem elítélhettek, mert nem volt gondom a mi kórházunk ellátásával. Két egészséges kötődő fiam van mégis, a nagy 13 hónapig szopizott, a kicsi 15 hónapos még mindig szopizik. Egyáltalán nem zavart be a kötődésbe, boldog, egészséges, értelmes gyerekeknek tartom őket. (Sőt a nagynál az oviból elég pozitív kép jön vissza)
Tápeszert egyik sem látott soha, még mutatóba sem, (korházban sem), tehát nem feltétlenül ezzel van összefüggésbe a "jó anyaság".
A látogatókról már leírtam a véleményem, jó hogy nem hozzák be a bacit. Apuka meg ott volt a születésükkor meg utána két órát együtt volt a család. Aztán legközelebb már csak otthon.
Én spontán szültem, de ezek szerint Ti minden császárost elítéltek, mert "engedi" hogy elvégyék a gyerekét??
Nálunk pl. volt egy anyuka, aki ragaszkodott a rooming-in-hez, de utána olyan rosszul viselte a méhösszehúzódásokat, a gyereke sem aludt éjjel, valamint 24 órát vajúdott, hogy 3. napon átkérette magát sima szobába, mert teljesen kimerült. Ezek után biztos nem hiszitek, de ő is - mint én is- szeretetben, következetesen neveli azóta is BOLDOG gyerekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!